Початок нового 2020-2021 навчального року у незвичних умовах

27 серпня 2020 року
Початок нового навчального року, в умовах загальнонаціональних карантинних заходів має свої особливості, що змінили звичне життя кожного та змінили організацію проведення навчального процесу.
Так, 26 серпня 2020 року доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського Людмила Буценко провела виховну роботу зі студентами 2 курсу 2 групи спеціальності «Менеджмент» факультету аграрного менеджменту.
Людмила Буценко привітала студентів з початком нового 2020-2021 навчального року, наголосила на особливих умовах навчального процесу цьогоріч. Детально поінформувала студентів про особливості поведінки під час навчання у навчальних корпусах та правил поведінки під час проживання у гуртожитку в умовах пандемії COVID-19. Наголосила про необхідність дотримання безпечної дистанції та постійного застосування засобів індивідуального захисту.
 
 
 
Також, під час виховної години було обговорено коло  питань щодо плану роботи студентів на перший семестр навчального року, що передбачає виконання необхідних умов навчального процесу, участі у культурних заходах, необхідності ведення здорового способу життя тощо.
Студенти задавали запитання щодо графіку занять, умов навчального процесу з переходом до фази дистанційного навчання тощо.

    Разом з цим, студенти ділилися враженнями про особливі умови навчання в умовах загальнонаціональних карантинних заходів і висловили сподівання, що новий 2020-2021 навчальний рік буде успішним.

Аліна Троян,

доцент кафедри менеджменту ім.проф. Й.С. Завадського

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook