Відбулася нарада з наставниками академічних груп

25 серпня 2020 року

   25 серпня 2020 року відбулася онлайн-нарада з наставниками академічних груп факультету аграрного менеджменту за участі директора ННЦ з виховної роботи та соціального розвитку Ржевського Геннадія Миколайовича.  

   Головним меседжем промови декана факультету Анатолія Остапчука стала організація навчального процесу в умовах пандемії. Пріоритетним завданням наставників продовжує залишатися моніторинг стану здоров’я студентів. Наставники академічних груп були проінформовані щодо необхідності проведення кураторських годин для організації зворотного зв'язку та висвітлення таких подій на сторінках кафедр і факультету сайту НУБіП. 

   Заступник декана Лариса Карпенко звернула увагу наставників на необхідності щотижневих звітів про стан здоров’я студентів та відвідування пар. Також Лариса Карпенко проінформувала наставників щодо дати та часу проведення зборів студентів у гуртожитку з питань дотримання ними вимог і правил проживання під час пандемії. 
   Директор ННЦ з виховної роботи та соціального розвитку Геннадій Ржевський у своєму виступі підтримав обраний напрямок організації виховної роботи на факультеті аграрного менеджменту.
   Під час засідання наставники прозвітували про відвідуваність студентами занять, стан здоров’я, відсоток поселених у гуртожитоку.
 
Катерина Алексеєва,
доцент кафедри виробничого та
інвестиційного менеджменту,
наставник 3 групи 4 курсу 
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook