Вероніка Волинець з Житомирщини: на даний час найбільше мрію про вступ до НУБіП на спеціальність «Геодезія та землеустрій»

21 серпня 2020 року
За кілька днів закінчується подання електронних заяв на вступ до університетів. Випускниця медалістка Попільнянського ліцею селища Попільня Житомирської області Вероніка Волинець після успішного складання ЗНО твердо вирішила вступати в НУБіП України. Вона мріє навчатися за спеціальністю 193 «Геодезія і землеустрій». Сьогодні з нею і піде розмова.

 

       – Розкажи про себе: де живеш, які маєш захоплення, можливо, досягнення в спорті чи мистецтві?

     – Від самого народження і дотепер я проживаю у Житомирській області, а саме селищі Попільня. Маю надто багато захоплень. Найголовніші – це волейбол, фотографування та малювання. Їх я виділила саме тому, що принесли мені великі досягнення і навіть перший заробіток. До другорядних віднесу гру на фортепіано, співи, колекціонування різних речей та інше.

       – Чому саме НУБіП? Звідки дізналася? Чому спеціальність «Геодезія та землеустрій»?

      – Про НУБіП дізналася від своїх друзів, які навчаються у цьому закладі. Віддаю перевагу університету через відгуки про викладачів, систему навчання і гуртожиток. Я обрала спеціальність «Геодезія та землеустрій». По-перше вона потрібна нашій державі, оскільки ми живемо в Україні, а точніше – на родючих ґрунтах. По-друге, закінчивши навчання, матиму престижну професію.

       – Чи бачила вже територію університету? Якщо так, то які враження?

     – Так, територію університету бачила. Мої враження тільки позитивні. Я вважаю, що такий неймовірний ландшафтний дизайн на всі 100% показує те, що заклад спонукає і закликає любити природу. Це прекрасно.

       – Що чекаєш від студентських років?

     – Студентство – це нові знайомства. Мабуть, найпопулярніша відповідь, але іншого я і не скажу, оскільки спілкування та коло, в якому пройдуть навчальні роки, являються невід'ємними чинниками. Дуже чекаю цього і на даний час найбільше мрію про вступ до НУБіП на факультет землевпорядкування.

       – Вероніко, бажаємо успіхів під час вступної кампанії та здійснення мрій та задумів!

Розмову вела доцент кафедри
землевпорядного проектування
Людмила Гунько

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook