Дар’я Вдовиченко: Ще з дитинства, я дуже люблю тварин, тому вирішила вступати на факультет тваринництва та водних біоресурсів

21 серпня 2020 року

Дар’я  Вдовиченко народилася у місті Києві, на лівому березі. Навчалася Даша у Київському коледжі будівництва, архітектури та дизайну; вона стала переможницею  ІІ туру Олімпіади з біології, яка проводилась у Національному університеті біоресурсів і природокористування України (НУБІП України). Дар’я вирішила вступати на факультет тваринництва та водних біоресурсів за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».

 

 

-      Дар’я, чому Ви обрали спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»?

-    Ще з дитинства, я дуже люблю тварин. Батьки брали мене у село до бабусі й дідуся, а там у нас завжди було багато свійських тварин: нутрії, кози, кролі, кури тощо. І мені завжди подобалось допомагати дідусеві піклуватися про них. А тепер я намагаюсь допомагати тваринам з притулку знайти сім’ю, вже багато пухнастиків завдяки мені знайшли собі люблячих господарів.

-    Чому ви вирішити навчатись саме у НУБІП України?

-  Я обрала НУБІП України, тому що це найкращий аграрний університет. Мене привабило те, що в університеті розводять коней, а це також моє захоплення. На день відкритих дверей нас навіть відвели у стайню і  запросили у вільний час приїжджати та доглядати, за бажанням, за конями, це також мене зацікавило. Та і загалом там дуже багато цікавих місць, як, наприклад, пасіка, при якій є аудиторії на свіжому повітрі, де проводять заняття, та кімната для сну з бджолами, це дуже розслабляє.

-    Звідки ви дізналися про НУБІП України?

 На день відкритих дверей мене запросила доцент кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві Уманець Руслана Миколаївна. Я почула дуже цікаву розповідь про цей факультет, і він мене зацікавив. Я встигла познайомитися з багатьма викладачами факультету тваринництва та водних біоресурсів, і після спілкування з ними я на сто відсотків була впевнена, що цей факультет саме для мене.

-      Дар’я, розкажіть про себе. Які у вас захоплення, успіхи? Чи займаєтесь спортом ?

-  Кожен день я їжджу на роботу на велосипеді, для мене це маленький, але спорт. З дитинства у мене багато захоплень, від малювання до танців, колись навіть випав шанс виступати з М.М. Поплавським. Наразі моє головне хобі – це робота, я працюю з квітами, саме там я можу повністю віддатися своїй фантазії та приносити радість людям. А вільний час я присвячую своєму хобі – це мотоцикли, саме вони додають драйв та адреналін у моє життя.

-      Що очікуєте від навчання в університеті?

-     З нетерпінням чекаю початку навчання. Впевнена, що буде весело і цікаво.

 

 

Бесіду провела Руслана Уманець

доцент кафедри технологій у птахівництві,

 свинарстві та вівчарстві 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook