Проведені заплановані зустрічі ректорату з претендентами на посади деканів факультетів

18 серпня 2020 року
     Заслухавши плани на найближчі 5 років кожного, було звернуто увагу на актуальні проблеми розвитку факультетів.

     Так, в. о. декана факультету ветеринарної медицини Миколі Цвіліховському доцільно налагодити співпрацю з професійним коледжами і ліцеями за прикладом Ірпінського економічного коледжу, в структурі якого є ліцей, а також запровадити англомовну програму підготовки лікарів-ветеринарів.

  

     В. о. декана економічного факультету Анатолію Діброві треба усвідомлено сприймати необхідність об’єднання ряду кафедр та оновлення їх кадрового складу. У зв’язку з цим звернуто увагу на трудову дисципліну як НПП, так і студентів. Важливо посилити співпрацю з депутатським корпусом щодо недопущення скорочення обсягів державного замовлення на підготовку економістів та фінансистів і створення бізнес-орієнтованої програми підготовки за фінансово-обліковою тематикою.

     В. о. декана механіко-технологічного факультету Вячеславу Братішко, який починає свій перший термін на посаді, слід звернути увагу на кадрове забезпечення фахівцями з транспортних технологій, вивчити віковий ценз працюючих докторів наук, розширити напрацювання у площині «штучний інтелект і сільськогосподарські машини», вивчити стан забезпечення практичної складової підготовки інженерів, врахувавши досвід провідних європейських інженерних шкіл.

     В. о. декана факультету конструювання та дизайну Зиновію Ружилу слід змінити стиль роботи конструкторського бюро, залучивши цей підрозділ до проєктування об’єктів для університету за участю студентів. Актуальними для факультету є ідеї і проєкти з реалізації ідей штучного інтелекту (трактори, роботи тощо), публікації у науково метричних виданнях та розширення географії профорієнтаційної роботи. Загалом позитивно оцінивши стиль взаємодії з колективом, рекомендовано посилити особисту вимогливість і принциповість на посаді декана.

М. Михайліченко,
начальник відділу кадрів

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook