Мрію бути лісівником у третьому поколінні

15 серпня 2020 року

   Віталій Уколов, абітурієнт ННІ лісового і садово паркового господарства, представник славної Черкащини – цілеспрямований юнак і продовжувач родинних традицій.

- Розкажіть про себе. 

   Мене звати Віталій, мені 17 років. Цього року закінчив Смілянський НВК «Ліцей-ЗОШ І-ІІІ ст. «Лідер». Навчався у класі з поглибленим вивченням математики. Цікавлюсь спортом, а саме волейболом і регбі. Обожнюю природничі науки, особливо біологію.

- Віталію, чому Ви вирішили здобувати вищу освіту?

   Вища освіта відкриває безліч можливостей та нових горизонтів, розширює кругозір. Студентське життя – цікаве і дуже динамічне, ми знайомимося зі світом самостійного життя, набуваємо знань, досвіду і навичок, які допоможуть стати професіоналом в обраній галузі.

- Звідки Ви дізналися про НУБіП України?

   Можна сказати, що навчання в НУБіП України – добра родинна традиція, адже мій дідусь і тато навчалися тут. Я вирішив цю традицію продовжити і здобуватиму вищу освіту за спеціальністю «Лісове господарство».

- Чим Вас приваблює спеціальність «Лісове господарство»?

   Наша природа, без сумніву, найдосконаліший витвір всього живого, що потребує не лише бережливого ставлення, але й подальшого, більш глибокого вивчення. Мені подобаються природничі науки, особливо біологія, а лісове господарство - прикладна галузь. Це благородна робота на благо наших нащадків, усього людства, саме тому я вирішив обрати цю спеціальність. Впевнений, що не помилився у виборі.

- Чому обрали саме наш університет, що переконало остаточно зробити вибір на користь НУБіП України?

   Я слідкую за рейтингами університетів, а НУБіП України має стабільно високі рейтингові показники. За багатьма ознаками цей університет – унікальний, починаючи з розташування у мальовничому Голосієво і завершуючи широким охопленням сфер економіки й людського життя. Хочу навчатися в найкращому університеті Києва і вважаю НУБіП України саме таким.

- Які особливості навчання за обраною спеціальністю Ви встигли помітити?

   Я впевнений у високій якості знань і навчальної бази університету. Також знаю про представництва світових лісівничих організацій, про міжнародні зв’язки і можливості для навчання за кордоном у ННІ лісового і садово-паркового господарства.

- Які маєте очікування від навчання в університеті?

   З нетерпінням чекаю початку! Думаю, що це буде дуже веселе і круте навчання.

Бесіду провів Іван Лакида,
доцент кафедри таксації лісу та лісового менеджменту

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook