Гуртожиток №10: навчальний рік на порозі

12 серпня 2020 року
     Зустріч зі студентами – мешканцями гуртожитків вже близько. На календарі серпень місяць і часу до початку нового навчального року залишилося зовсім небагато. Промайнули два місяці літніх канікул і за цей час у гуртожитках зроблено чимало роботи. Літня пора у студентському містечку завжди дуже спекотна: проводяться капітальні, поточні, косметичні ремонти, покращується благоустрій прилеглих територій, триває підготовка до нового навчального року.

     У сьогоднішньому репортажі зупинимося на гуртожитку № 10. Ця дев’ятиповерхова будівля приймає кожного року у свої стіни близько 800 мешканців. Станом на сьогодні, 6 серпня 2020 року, у гуртожитку відремонтовано та підготовлено для поселення студентів нового набору вагому кількість кімнат. Завідувач гуртожитку Наталія Тригуб розповіла, що у кімнатах вирівняли стелі та стіни, пошліфували та полакували підлогу, поклеїли шпалери. У всіх кімнатах встановлено металопластикові вікна, нові двері та сучасні світильники. Ще у декількох кімнатах ремонтні роботи на етапі завершення.

     Всі ремонтні роботи пов’язані з підготовкою кімнат для поселення студентів нового набору здійснюються за підтримки економічного факультету. Заступник декана з виховної роботи Андрій Музиченко кожного року бере активну участь в організації проведення ремонтних робіт у гуртожитку зробивши вагомий внесок в створення сучасних комфортних умов проживання для студентів. Також, у новому 2020-2021 навчальному році у гуртожитку № 10 на студентів чекатиме оновлений хол та читальна зала. Цього літа там провели косметичний ремонт. Зазвичай, мешканці використовують читальну залу для виконання домашніх завдань, проведення лекційних та практичних занять, а також для насиченого різноманітними заходами дозвілля.

     За підтримки економічного факультету та дирекції студентського містечка проведено косметичний ремонт вхідної групи гуртожитку, створено та оформлено композицію зі штучного газону. Тож, у гуртожитку №10 вже великий обсяг робіт виконано, але деяка частина робіт ще у процесі виконання. Всі зусилля, які покладені на такі покращення та оновлення спрямовані на забезпечення комфортних умов проживання студентів та створення привабливого естетичного вигляду самого гуртожитку.

Національний університет біоресурсів і природокористування України запрошує на навчання майбутніх студентів!


Анастасія Солоп,
фахівець студентського містечка
 

 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook