ВІТАЄМО ВИПУСКНИКІВ 2020 РОКУ З ОТРИМАННЯМ ДИПЛОМІВ!

30 червня 2020 року

      30 червня у Відокремленому підрозділі Національного університету біоресурсів і природокористування України «Ніжинський агротехнічний коледж» відбулося вручення дипломів випускникам 2020 року. Цьогоріч життя внесло свої корективи в урочистості з нагоди свята.

       Першими привітання отримали представники студентського самоврядування – випускники коледжу. 

Понад 150 дипломованих фахівців одержали довгоочікувані документи про освіту. Зінченку Віталію, Костенко Ользі, Мельник Ользі, Плаксі Дмитру, Поправці Максиму, Проценко Юлії, Савченко Даніілу, Шостаку Олександру було вручено дипломи з відзнакою.

       Щиро вітаємо вас, шановні випускники, із завершенням навчання! Сподіваємося, що час, який був проведений в стінах коледжу, назавжди буде закарбований у ваших серцях, а ті знання, що здобули, освітлюватимуть ваш життєвий та професійний шлях, сприяючи пізнанню нових горизонтів, допоможуть досягти задуманих цілей, сприятимуть становленню вас як професіоналів.

       Щиро бажаємо вам здоров’я, щастя, наснаги, нових творчих звершень, мудрих рішень і дій, високих професійних досягнень та впевненості у своїх силах.
       Щасти вам у всьому! У добру путь!
 
Наталія Шевченко,
заступник директора з виховної роботи

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook