Владислав Олійник із Києва та Нікіта Володченко з Канева обирають НУБіП України: факультет тваринництва та водних біоресурсів

31 липня 2020 року
     Цьогоріч вступна кампанія стартує з 1 серпня. Через карантин були дещо зміщені терміни вступної кампанії до закладів вищої освіти, однак, процедура вступу не відрізняється від минулорічної. Таке відтермінування вступної кампанії не стало на заваді для абітурієнтів, які зважують свої можливості, оцінюють заклади вищої освіти, в яких здобуватимуть майбутні професії.
     Зокрема, випускники Владислав Олійник школи №8 міста Києва та Нікіта Володченко загальноосвітньої школи №4 міста Канева прагнуть навчатися в НУБіП України на факультеті тваринництва та водних біоресурсів.
     Юнаки мають активну життєву позицію. Пропонуємо познайомитися з ними ближче.


   

Владислав Олійник                                             Нікіта Володченко
(зі своїми улюблнецями – жабами-водоносами Каєм та Гердою)

  • Хлопці, чому вирішили здобути вищу освіту?

Нікіта: Вища освіта дає інформаційну базу, без якої розвиватися професійно можливо, але це вдається одиницям. А також за роки навчання в університеті отримуєш навички спілкування з людьми, з керівництвом, загартовуєш розум та інтуїцію.
Владислав: Я вирішив здобути вищу освіту для того, щоб мати більший вибір престижної роботи та бути спеціалістом у своїй сфері діяльності.

  • Як розпочався ваш шлях знайомства з НУБіП України?

Нікіта: НУБіП України – це університет, що плекає під своїм крилом інтелектуальну, творчу та креативну молодь, котра, попри усі перепони, має змогу належним чином розкрити свій науковий та особистісний потенціал. Сподіваюсь, що я одержу тут знання, які стануть у нагоді в моєму житті.
Владислав: Моє знайомство з НУБіП України розпочалося ще в дитинстві, бо мої батьки закінчили цей ЗВО. У більш дорослому віці – деякі мої товариші вступили до НУБіП України на різні спеціальності та поділилися зі мною досвідом навчання в даному університеті.

  • Що вплинуло на вибір факультету та спеціальності?

Нікіта: Я приймав участь в олімпіаді. Участь у олімпіаді, надіюсь, дасть мені можливість отримати до 20 балів до сертифікату ЗНО з біології.
Владислав: На вибір факультету та спеціальності вплинули мої міркування разом з батьками та друзями, мене з дитинства цікавили водні біоресурси та інші сфери біології та екології.

  • Які маєте захоплення?

Нікіта: Я обожнюю ігри з м'ячем, а найбільше я люблю волейбол. Я граю в цю гру з весни до пізньої осені на спортмайдачику та стадіоні. А взимку я займаюся у критому залі школи.
Владислав: Серед моїх захоплень найбільше – це риболовля та акваріумістика, зокрема, я захоплююся тераріумістикою, а також подорожами та кемпінгом.

  • Які ваші мрії на майбутнє?

Нікіта: Коли я розмірковую про своє майбутнє, я не можу сказати напевно, яким воно буде. Багато підлітків не знають, ким вони хочуть стати. Але я впевнений, що найважливішими речами для мене в майбутньому будуть сім’я і робота. Я думаю – гарна освіта потрібна для того, щоб влаштуватися на гарну роботу. Професія – це дуже важливий вибір, який визначає все майбутнє життя. Інколи виникають проблеми, коли твої батьки не згодні у виборі твоєї майбутньої професії. Це руйнує твої плани на майбутнє. Але я радий, що мої батьки підтримують мій вибір.
Владислав: У майбутньому я мрію стати висококваліфікованим спеціалістом, розвивати сферу водних біоресурсів в Україні, та згодом вийти на міжнародний рівень.

  • Нікіто та Владиславе, дякуємо вам за розмову! Успіхів вам! Чекаємо в рядах першокурсників нашого факультету НУБіП України!

 

Інтерв’ю з абітурієнтами провели
Наталія Марценюк та Максим Халтурин,
кафедра гідробіології та іхтіології

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook