ВІТАЄМО З ЮВІЛЕЄМ ДОЦЕНТА КАФЕДРИ БІОХІМІЇ І ФІЗІОЛОГІЇ ТВАРИН ІМ. АКАД. М. Ф. ГУЛОГО ЛАРИСУ КЛАДНИЦЬКУ

13 липня 2020 року
Кафедра біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого

КОЛЕКТИВ КАФЕДРИ БІОХІМІЇ І ФІЗІОЛОГІЇ ТВАРИН ІМ. АКАД.
М.Ф. ГУЛОГО ЩИРО ВІТАЄ З ЮВІЛЕЄМ КАНДИДАТА
ВЕТЕРИНАРНИХ НАУК, ДОЦЕНТА

КЛАДНИЦЬКУ ЛАРИСУ ВОЛОДИМИРІВНУ!

Вельмишановна Ларисо Володимирівно!

У радісний і світлий День Вашого Ювілею дозвольте щиро привітати Вас і висловити захоплення Вами як талановитою особистістю, прогресивним викладачем, відданим справі й наполегливим науковцем, яка упевнено може пишатися своїм духовним та інтелектуальним потенціалом, успіхами та досягненнями. Ваша життєва позиція, служіння ідеалам добра і справедливості є прикладом для багатьох людей.
Ви багато років свого життя віддали нашому університету, який закінчили в 1993 р.,  успішно захистили кандидатську дисертацію в 1998 р. У 1998–2001 рр. працювали асистентом кафедри фізіології тварин, а з 2001 р. – доцентом кафедри фізіології, патофізіології та імунології тварин Національного університету біоресурсів і природокористування України, а зараз - кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого. 
Шановна Ларисо Володимирівно, Ваші наукові та практичні (як відомого лікаря ветеринарної медицини) успіхи підтверджуються членством в Українському фізіологічному товаристві ім. П. Г. Костюка, Ортопедичній комісії Кінологічної спілки України. Ваша робота відзначена Почесними грамотами Державного комітету ветеринарної медицини України «За заслуги в розвитку ветеринарної медицини України», НУБіП України "За заслуги перед Національним університетом біоресурсів і природокористування України".
Ви - відомий вчений у галузі фізіології та патології тварин. Наукова спільнота добре знає Вас як автора 152 наукових та навчально-методичних праць, зокрема 5 патентів на винаходи та корисні моделі, 2 монографій, 5 навчальних підручників та посібників, 3 навчальних програм для підготовки спеціалістів за напрямами «Ветеринарна медицина», «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», ряду робіт методичного спрямування.
Принагідно раді привітати Вас з успішним розглядом на засіданні науково-технічної ради НДІ здоров'я тварин Вашої докторської дисертації, якій Ви присвятили багато років Вашого наукового життя та висловити надію на швидкий остаточний її захист і отримання докторського наукового ступеня.
Не можемо оминути і Вашу працю на теренах практичної ветеринарної медицини. Ви керуєте однією з найуспішніших ветеринарних клінік України, де проходять практичне навчання наші студенти, є сертифікованим лікарем з оцінки кульшового та ліктьового суглобів на дисплазію, функціонального стану колінного суглобу та хребців дрібних тварин, членом асоціації ветеринарних патологів України та асоціації ветеринарних фізіологів.
Ви підготували чимало кваліфікованих фахівців. Завдяки наполегливій, творчій праці, компетентності, високому професіоналізму Ви здобули шану та повагу серед колег як в рідному університеті, так і в Україні. Притаманні Вам енергія, людяність, відданість справі є гідним прикладом для тих, хто працює поруч з Вами.

 

 

Вельмишановна Ларисо Володимирівно! У день Вашого Ювілею бажаємо вічної молодості, душевного спокою, співу птахів, яскравого сонця, жіночого щастя, квітів і посмішок. Нехай Вас завжди супроводжує міцне здоров'я та благополуччя. Невтомності Вам та нових здобутків у повсякденній відповідальній діяльності, успішного здійснення всіх професійних і особистих задумів. Хай Вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють і допомагають колеги, оминають негаразди й непорозуміння. Бажаємо, щоб робота приносила Вам радість. Щоб Ваші старання були виправдані вдячністю Ваших учнів. Хай доля збагачує Вас життєвою мудрістю, енергією, натхненням і радістю сьогодення.
Нехай у Вашому домі завжди панує мир, любов, тепло, достаток, радість і добро.

 

Від імені колективу завідувач кафедри, професор
Віктор Томчук


 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook