Завершилася навчальна практика студентів спеціальності «Туризм» та «Готельно- ресторанна справа»

7 липня 2020 року

 

 

     З 22 червня по 3 липня 2020 року для студентів 1 курсу спеціальностей «Туризм» та «Готельно- ресторанна справа» було організовано навчальну практику в онлайн форматі. Кафедрою туристичного та готельно-ресторанного бізнесу та консалтингу розроблено спеціальну програму, адже відвідувати туристичні фірми, заклади розміщення та екскурсійні об’єкти в умовах коронавірусу неможливо.

    В якості творчого завдання студентам-першокурсникам було запропоновано розробити програму та презентацію інноваційних квестів для студентів та гостей Національного університету біоресурсів та природокористування України.

    Квест (англ. Quest), або пригодницька гра (англ. Adventure game) – сучасний вид екскурсійного обслуговування, що представляє собою інтерактивну історію з певним тематичним сюжетом. Найважливішими елементами екскурсії в жанрі квесту є розповідь і дослідження туристичного об’єкту, а ключову роль в процесі відіграє розв’язання завдань, що вимагають від учасників ерудиції та розумових зусиль, швидкості реакції і швидких дій на маршруті.

    Для розроблення пропонувались наступні теми квестів: «Пізнай країну НУБІП», «Бути студентом НУБІП – круто!», «НУБІП - передовий освітній центр України», «Зелене море Голосііва», «Музеї НУБІП», «Велотур по НУБІП», «Лінія оборони Києва». Керівниками практики виступили завідувач кафедри, д.е.н., проф. Дарія Басюк, д.е.н., проф.Інна Левицька, д.е.н., проф. Сергій Бардаш, к.е.н., доцент Ірина Кудінова, к.е.н., доцент Стефанія Мосіюк, ст. викл. Любов Шкварун.

    2 липня 2020 року на підсумковій конференції студенти захищали звіти з навчальної практики. Маємо надію, що роботи наших першокурсників дозволять розкрити унікальний туристичний потенціал НУБіП, стимулювати розвиток внутрішнього туризму, зацікавити киян і гостей столиці, особливо потенційних абітурієнтів, на власні очі побачити дива, створені природою і людьми, а також залучити їх до навчання в університеті. Перша спроба пера майбутніх фахівців туристичної сфери вдалася, вийшли чудові роботи, з якими можна ознайомитися на сайті кафедри.


Дарія Басюк,
Любов Шкварун,
керівники навчальної практики

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook