Оксана Сухомлин: “Працюйте, шановне студентство, не шкодуючи себе... Ваші можливості безмежні!”

29 червня 2020 року

Оксана Сухомлин – асистент кафедри англійської філології, випускниця гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України


– Чи задоволені Ви тим, як просувається Ваша кар'єра?


Говорити про це ще зарано, тому що пройшло всього декілька років з моменту мого випуску з університету. Вважаю, що цього часу ще недостатньо, щоб підбивати будь-які підсумки. Однозначно можу сказати, що задоволена тим, що навчалась тут, задоволена тим, як мої знання допомагають рухатися вперед.

– Що дав Вам НУБіП України?


Університет дав мені головне – дорогу у філологію, в улюблену справу. Так сталося, що під час вступу я не розглядала інші заклади вищої освіти, а одразу ж без вагань прийняла рішення навчатися тут. Можливо, в цьому була якась зумовленість. Під час навчання я зустріла в університеті чудових людей: і викладачів, і однокурсників. Перші зараз мої колеги, з багатьма іншими я підтримую професійні та особисті контакти. Однокурсники, до речі, вельми успішні в професії. НУБіП України дає студентам безмежні можливості. Тут можна отримати хороші знання, а також сприяння в отриманні першої роботи. В університеті є безліч чудових можливості для нашої освіти і відмінна матеріальна база: все це дозволяє отримати доступ до інформації, спілкуватися з цікавими людьми, займатися громадською діяльністю, спортом, вивчати іноземні мови – кому, що до душі!

– Чи можете Ви порівняти свою освіту з тією, що дають інші заклади вищої освіти Вашим одноліткам?


НУБіП – це чудовий університет, у якому хочеться навчатись. Навчання тут дисциплінує, задає високу планку на майбутнє, цей заклад вищої освіти зацікавлений у підготовці кваліфікованих фахівців. Він підтримує зв'язок зі своїми випускниками багато років і пишається їх досягненнями.

– Поділіться своїми планами на майбутнє. Чого прагнете досягти?


Мої плани на майбутнє пов'язані з моїм університетом. Я впевнена, що ми будемо розвиватися стабільно і впевнено.

– Що хотіли б побажали першокурсникам НУБІП України?


Не втрачайте  можливості отримувати знання, усно або письмово, з лекцій або сидячи з підручником у метро, оскільки все упущене вами раніше може відгукнутися, навіть здатися вам прірвою втрачених знань, і може вплинути на хід вашої професійної діяльності, а, отже, вплинути на чиюсь долю, долю людей, що довірилися вам як професіоналу. І, звичайно, першокурсники, активно беріть участь у житті університету, у всіх запропонованих заходах, самі придумуйте і пропонуйте, зустрічайтеся групою, ловіть моменти щасливого життя студента!


 

Бесіду провела:
Вікторія Дьоміна,
В.о. завідувача кафедри англійської філології

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook