Ліна Кравчук: вірю, що знання, здобуті в alma mater, дозволять мені знайти чудову роботу та стати успішною людиною

26 червня 2020 року

Вступ до магістратури – важливе рішення в житті кожного випускника. За плечима чотири роки навчання, складені державні випробовування, попереду – ЄВІ та вступні іспити до магістратури. Що відчувають наші випускники – дізнаємося у випускниці бакалаврату Ліни Кравчук. Ліна планує поступати до магістратури за спеціальністю “Філологія (германські мови і літератури (переклад включно) Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Розкажіть про своє враження від навчання в НУБіП України?

 

Спочатку було трохи лячно опинитися в зовсім новому оточенні, де важко зрозуміти, що тебе чекатиме. Однак викладачі стали для мене справжніми рятівниками, які в будь-якій ситуації були готовими допомогти.

 

Чому для здобуття магістра філології та перекладу обрали саме НУБіП?

 

Уже кілька років на ринку праці спостерігається попит на представників професії філолога, незважаючи на тещо фахівців щороку випускається чимало. Мені завжди подобалось вчити різні мови, а також досліджувати природу та всі її секрети. НУБіП дає змогу поєднати мої улюблені заняття, тому чому б і ні?

 

Як Ви оцінюєте можливості працевлаштування після закінчення магістратури?

 

У сучасному світі той, хто знає мови, має кращі можливості працевлаштування. Глобалізація все більше охоплює світ, і тому, для того щоб розуміти одне одного, потрібно знати мову. Фахівець з іноземної філології може працювати у бюро перекладів, професійних та суспільних організаціях, агентствах друку, учителем або викладачем іноземних мов. Також я планую здобути ще одну спеціальність, щоб стати висококваліфікованим та затребуваним співробітником.

 

Чи працюєте Ви зараз? Де б хотіли працювати після закінчення навчання?

 

На жаль, я зараз не працюю за спеціальністю, однак в майбутньому після закінчення магістратури планую влаштуватись перекладачем. Це моя мрія з дитинства. Вірю, що знання, здобуті в alma mater, дозволять мені знайти чудову роботу та стати успішною людиною.

 

Щиро дякую за цікаву розмову, бажаю Вам здійснення всіх Ваших мрій та міцного здоров’я!

 

Розмову провела
доцент кафедри романо-германських мов і перекладу
Гольцова М.Г.

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook