Олексій Кичук, ФАМ: "Хто як не студент-першокурсник може передати емоції та враження від своєї Альма-матер цьогорічним абітурієнтам?"

24 червня 2020 року
Факультет аграрного менеджменту, НУБіП України

Мене звати Олексій Кичук. Я навчаюся на факультеті аграрного менеджменту за спеціальністю "Маркетинг". Минулого року я був випускником Житомирської загальноосвітньої спеціалізованої школи (ЖЗСШ) №16. Цього року я відвідав свою школу з метою проведення профорієнтаційних заходів та запрошення на навчання в НУБіП України цьогорічних випускників. Радісно мене зустріла мій класний керівник. Я повідомив її про мету свого візиту, а моя вчителька посприяла в організації моєї зустрічі з учнями старших класів. Під час зустрічі я залюбки розповів, де навчаюся та які наявні спеціальності у моєму університеті та на факультеті аграрного менеджменту НУБіП України, зокрема.

 

Про факультет аграрного менеджменту ми говорили весь відведений нам урок: цікаві дисципліни навчального плану, особливості організації навчального процесу, міжнародна діяльність, англомовні бакалаврат та магістратура, міжнародні програми з можливістю отримання подвійних дипломів, різноманітні організаційні заходи і зустрічі. Тому я впевнений, що після нашої зустрічі, більша частина класу зацікавилась нашим університетом та факультетом аграрного менеджменту НУБіП України.

Потім я завітав до одинадцятикласників, які зацікавилися можливістю навчання на факультеті аграрного менеджменту НУБіП України, та одразу, з гаджетів, відвідали сайт університету і факультету аграрного менеджменту.

Я впевнений, що зустрічі вчорашніх випускників шкіл з цьогорічними випускниками з метою поширення інформації про заклад вищої освіти, де зараз навчаємось, є важливими для школярів. Хто як не студент-першокурсник може передати цьогорічним абітурієнтам емоції та враження від своєї Альма-матер?
Зустріч організовано за підтримки доцента кафедри економічної теорії Олени Миколаївни Коваль в рамках профорієнтаційних заходів студентського гуртка «Макроекономічні аспекти економічного зростання в Україні».

Кичук Олексій,
факультет аграрного менеджменту, 1 курс

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook