СОНЦЕ МИКОЛИ КУЧЕРЯВОГО

10 червня 2020 року

СОНЦЕ МИКОЛИ КУЧЕРЯВОГО

 

 

"Кожна людина є художником свого власного життя, що черпає силу й натхнення в собі самому."

Безсумнівно, кожен з нас по-своєму унікальний та самобутній. Кожна людина здатна творити прекрасне : бути художником, чудовим музикантом, видатним скульптором чи танцюристом.  Головна ознака таланту - це коли людина знає, чого вона хоче.

Соліст  народної студії естрадного співу   «VoytVoice» Микола Кучерявий,  безперечно, один із найталановитіших та найяскравіших її представників. Юнак з дивовижно багатим внутрішнім світом та мудрими поглядами на життя , який своєю працею, наполегливістю та талантом творити здатен підкорити будь-якого слухача. 

Переможець Live Music Awards 2019, поет, репер, неодноразовий гість на українському радіо, представник  сучасної української літератури, студентський мер міста Києва, активний громадський, політичний та культурний діяч, борець за популяризацію українського слова, лауреат Міжнародного фестивалю-конкурсу  «Україна єднає світ» - Микола є справжнім прикладом працелюбності, патріотизму та віри у власні сили. 

Нещодавно Микола випустив свою другу композицію - «Палімпсести» , яка присвячується усім, хто боровся і  продовжує боротьбу за незалежність України на різних відрізках її території. У цій пісні  ви зможете знайти відголос  Олени Теліги, Тараса Мельничука, Миколи Хвильового , нескорених лісів Холодного Яру та поля битви під Батогом.

 

 

 

 

Микола Кучерявий торкається сердець кожного  з нас своїми текстами та мелодіями, що пронизані справжнім українським патріотизмом та духом незламності.

Недарма кажуть, що «людина, що володіє вродженим талантом, відчуває найбільше щастя тоді, коли використовує цей талант».

У процесі створення чогось прекрасного та самобутнього,  найважливіше -  це здатність торкатись найпотаємнішого, що є у людських душах. 

Не забуваймо, що у кожній людині сонце. Тільки дайте йому світити!

 

Ірина Войтюк, керівник студії естрадного співу «VoytVoice»,

 доцент кафедри культурології

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook