Студенти механіко-технологічного факультету проходять дистанційну практику з транспортних технологій

21 червня 2020 року
МТФ

У першій декаді червня після закінчення літньої сесії у студентів механіко-технологічного факультету розпочалася літня навчальна та виробнича практика. Особливістю практики в цьому році є дистанційна форма її проходження.

 

Відповідно до «Тимчасового порядку проведення практичного навчання у весняному семестрі 2019-2020 навчального року студентів НУБіП України в умовах карантину», затвердженого наказом ректора від 07.04 2020 р. № 282 та розроблених на кафедрі транспортних технологій та засобів у АПК робочих програм навчальної та виробничо практики студенти різних курсів отримали індивідуальні завдання згідно робочих програм практик, а також групові завдання з вивчення правил дорожнього руху (1 курс повного терміну навчання спеціальності «Транспортні технології на автомобільному транспорті»), вивчення конструкції та будови автомобілів та основних вузлів і систем автотранспортних засобів (1 курс повного терміну навчання спеціальності «Агроінженерія»), ознайомлення зі структурою, нормативно-правовими основами діяльності, задачами та функціями Державної служби України з безпеки на транспорті та управлінь інфраструктури обласних держаних адміністрацій за місцем проживання студентів (1 курс скороченого та 2-3 курси повного терміну навчання спеціальності «Транспортні технології на автомобільному транспорті»).

 

Керівники практики провели настановчі заняття зі студентами груп механіко-технологічного факультету, довели графік відео-консультацій та інформацію про захист звітів про проходження практики.

 

В.о. зав. кафедри транспортних технологій та засобів у АПК Вячеслав Братішко

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook