Навчальний корпус №6 готується приймати абітурієнтів для складання ЄВІ та ЄФВВ

18 червня 2020 року
     Вже четвертий рік поспіль НУБіП України активно співпрацює з Українським центром оцінювання якості освіти на предмет проведення ЄВІ\ЄФВВ для вступу на другий (магістерський) рівень вищої освіти.

  

     За дорученням ректора Станіслава Ніколаєнка навчальний корпус по вул. Васильківській став місцем проведення цих випробувань. Зручне розташування будівлі, охайний її вигляд, затишні аудиторії підходять за усіма параметрами для приймання абітурієнтів Київщини. І якщо у попередні роки організаційну роботу з підготовки і складання ЄВІ/ЄФВВ було покладено на юридичний факультет, то у 2020 році естафету перейняли землевпорядники.

     Днями увесь аудиторний фонд навчального корпусу №6 було перевірено та представлено на огляд комісії від УЦОЯ. Цьогоріч вступні іспити будуть проходити 1 липня (ЄВІ) та 3 липня (ЄФВВ) з використанням організаційно-технологічних процесів здійснення зовнішнього незалежного оцінювання. Робоча зустріч декана факультету землевпорядкування Тараса Євсюкова, відповідальної за ЄВІ та ЄФВВ від НУБіП Марини Гиренко з представниками Київського регіонального центру оцінювання якості освіти та відповідальних за пункт тестування, щодо готовності аудиторій для проведення ЄВІ\ЄФВВ відбулася за два тижні до складання ЄВІ. Пункт тестування у навчальному корпусі №6 готовий забезпечити 11-ма аудиторіями в яких створено безпечні умови по проведенню вступних іспитів для 210 абітурієнтів. Комісія зауважила, що аудиторний фонд НУБіП щороку стає зручнішим та сучаснішим!

     Також, користуючись нагодою, представниця Київського регіонального центру оцінювання якості освіти Кіра Леснінова розповіла про особливості проведення ЄВІ\ЄФВВ у 2020 році та підтвердила готовність пункту тестування до проведення вступних випробувань!

     А ще на території навчального корпусу №6 буйно квітнуть і радують око троянди.

 

Юлія Мороз,
аспірантка факультету землевпорядкування


 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook