Навчальна практика із "Фотограмметрії та дистанційного зондування"

11 червня 2020, 12:09
Кафедра управління земельними ресурсами

 Згідно навчального плану студенти 3 курсу факультету землевпорядкування влітку проходять навчальну практику з дисципліни «Фотограмметрія та дистанційне зондування». Цього річ вона триватиме із 09.06.2020 по 20.06.2020.

Керівники практики, Купріянчик І.П. та Бутенко Є.В. щоденно «зустрічаються» із студетнами в онлайн-конференції на базі платформи Zoom, для координації навчальної діяльності, видачі завдань та обговорення поставлених завдань.

Нажаль частину польових робіт неможливо провести дистанційно, але студенти мають можливість переглядати відео про навчальну практику минулого року, які розміщені на YouTube каналі нашого факультету.
 
Минулорічна практика з фотограмметрії проходила на просторах Київщини, а саме м. Боярка та його околицях, де студенти спостерігали знімання різними безпілотними літальними апаратами. Так ми після перегляду відео дізналися, як проходить аерофотознімання на місцевості.
З перших днів ми мали нагоду ознайомитись з тим, що ж собою може представляти навчальна практика в дистанційному режими. У студентів викали, думки про те, що потрібно негайно шукати дрон, але все виявилось не так страшно!
 
 
Щоденні зустрічі в онлайн-конференції на базі платформи Zoom керівників практики із студентами відбуваються щоденно й протягом дня, а розпочинається о 10.00.
На початку практики студенти отримали вихідні дані: аерознімки, які були зроблені у минулих роках, а також пояснив нюанси і цілі практики. Завдання розміщені на платформі elearn.nubip.edu.ua.
Робота студентів почала кипіти з першого дня, тож на місці сидіти не збираємось.
 
«Я впевнена, що цей "експеримент" пройде добре і ми здобудемо не гірші навички, ніж минулорічні студенти, які займались "традиційно"» - студента факультету Оцабера Ольга.
«Хто знає, можливо це перші кроки до модернізації навчання в сучасному світі? Що ж, перевіримо прямо зараз!» - Івашина Маргарита студентка 3 курсу факультету землевпорядкування.
 

Старший викладач, Колісник Г.М.

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook