Успішний захист магістерських робіт студентами освітньої програми «Менеджмент організацій і адміністрування» освітньо-наукової орієнтації

6 червня 2020 року
5 червня 2020 року відбувся захист магістерських робіт студентами спеціальності «Менеджмент» освітньої програми «Менеджмент організацій і адміністрування» освітньо-наукової орієнтації денної форми навчання.
 
 
З вітальним словом до учасників заходу звернувся декан факультету аграрного менеджменту Остапчук Анатолій Дмитрович, який ознайомив усіх присутніх з наказом проректора з навчальної та виховної роботи стосовно захисту магістерських робіт, представив членів державної екзаменаційної комісії у складі:
- Галушко Валерій Павлович, професор кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності, д.е.н., професор – голова комісії.         
Члени комісії:
- Балановська Тетяна Іванівна, професор кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського, к.е.н., професор;
- Новак Олександр Володимирович, доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського, к.е.н., доцент;
- Артюх Тетяна Олександрівна,  доцент  кафедри менеджменту  ім.  проф. Й. С. Завадського, к.е.н.;
секртар комісії - Дрангєва Наталя Іванівнадоцент  кафедри менеджменту  ім.  проф. Й. С. Завадського, к.е.н.
 
 
Захист магістерських робіт було проведено у режимі онлайн з використанням програмного забезпечення Zoom. У ході захисту студентами продемонстровано високий рівень теоретичної та практичної підготовки. Магістрами розкрито основні положення власних досліджень, охарактеризовано сучасні тенденції діяльності досліджуваних ними підприємств, особливості їхнього менеджменту, запропоновано інноваційні заходи удосконалення.
 
Найщиріші вітання нашим випускникам з нагоди успішного захисту!
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook