Міжкафедральні навчальні лабораторії на базі Лубенського та Малинського лісотехнічних коледжів завершують навчання дистанційно

3 червня 2020 року

Студенти міжкафедральних навчальних лабораторій на базі Лубенського та Малинського лісотехнічних коледжів підійшли до завершального етапу навчання на ОС «Бакалавр» за спеціальністю «Лісове господарство» – складання кваліфікаційного екзамену з комплексу фахових дисциплін. 

Згаданий іспит є одним із завершальним етапів, передбачених освітньою програмою для здобуття  бакалаврського освітнього ступеня. Екзамен проводився на базі навчального порталу НУБіП України (Elearn) з використанням сучасних тестових технологій. Перед початком екзамену була проведена організаційна зустріч студентів із членами екзаменаційної комісії та співробітників міжкафедральних навчальних лабораторій на базі платформи Cisco Webex з метою роз’яснення процедури проведення заходу. До проходження кваліфікаційного іспиту студенти мали змогу пройти тренувальний тест для ознайомлення із типами запитань та їх складністю.

Загалом екзамен склали 63 студенти. Після завершення написання тестової частини екзамену зі студентами була проведена онлайн співбесіда для уточнення остаточної оцінки. Всі студенти показали достатній рівень знань з фахових дисциплін та були позитивно оцінені членами комісії.

проф. Роман Василишин,

доц. Олександр Бала

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook