Здобутки Фестивалю науки-2020

3 червня 2020 року

Традиційно до Дня науки в НУБІП України проводиться Фестиваль студентської науки, який цьогоріч відбувся з 18 по 28 травня у новому дистанційному форматі. Роботу гуртків ННІ лісового і садово-паркового господарства оцінювали колеги з інших структурних підрозділів та молоді вчені інституту.

Відсутність живого спілкування із представниками студентських наукових гуртків на І етапі не завадила оцінити гідно їхню роботу. До уваги бралися наповнення веб-сторінок гуртків, звіти у вигляді презентації із висвітленням досягнень гуртківців та стратегія розвитку гуртка. Тож за підсумками І етапу в ННІ лісового і садово-паркового господарства переможцем став гурток «Київська асоціація студентів-лісівників»(керівник доц. Лобченко Г.О.), 2 місце посів гурток «Таксатор» (керівник доц. Миронюк В.В.), а 3 місце розділили 4 гуртки з мінімальним розривом: гурток «Поновлення та розведення лісу» (керівник проф. Маурер В.М.), гурток «Патологія лісу» (керівник старш. викл. Кульбанська І.М.), гурток «Лісознавство та практичне лісівництво» (керівник доц. Гуменюк В.В. ) та гурток «Декоративне розсадництво» (керівник доц. Бобошко І.М.). Члени журі відзначили неабияку наповненість сторінок гуртків нашого інституту, численні досягнення та креативність як студентів, так і керівників, більшість з яких – це молоді вчені інституту.

На ІІ етапі, що відбувся 28 травня, Володимир Кравець як староста гуртка-переможця представляв підрозділ на університетському рівні, де члени журі й інші колеги могли задавати питання, щоб дізнатися більше про діяльність гуртків та участь у них, саме з точки зору студентства. Володимир гідно відповів на всі питання та ініціював звернення до керівництва університету щодо нагородження гуртків-переможців грантом для публікації наукових статей у фахових виданнях.

Насичена дискусія відкрила для усіх учасників Фестивалю нові ідеї та наукові горизонти, адже кожен гурток-переможець структурних підрозділів Університету вражав досягненнями та інноваційними напрямами роботи.

Закономірним результатом наполегливої праці гуртківців «Київська асоціація студентів-лісівників» стала перемога у ІІ етапі Фестивалю студентської науки.

Тож вітаємо гуртківців KFSA з перемогою, а членам журі вдячні за роботу і, звісно, бажаємо гурткам та їх керівникам наснаги і наукового креативу у новому навчальному році!

Ганна Лобченко, 
Голова Ради молодих вчених 
НДІ лісівництва та декоративного садівництва

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook