Дослідження впливу умов карантину через COVID-19 на харчування студентів та їх схильність до стресу

2 червня 2020 року
     Оголошення надзвичайної ситуації через велику кількість інфікованих вірусом COVID-19 вплинуло на умови життя й можливість вільно пересуватись. Ці обмеження могли вплинути на режим харчування студентів, їх апетит, фізичну активність і залишитися у відносинах з типом особистості.

 

     

     Вчені з Інституту харчування та дієтології людини Університету наук про життя, що в Познані (https://puls.edu.pl/) у співпраці з науковцями НУБіП України вирішили провести дослідження, яке оцінює вплив ізоляції через COVID-19 на режим харчування, та його зв'язок із типом особистості.

 

Прохання долучатися! Опитування анонімне!

 

https://forms.gle/nRqxKdsZPiPEAdWaA

 

Л.Г. Калачнюк,
керівник НКП «Харчова безпека, стале сільське господарство,
морські дослідження та біоекономіка»
на базі НУБіП України

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook