Гурток "Агротурист" переможець I етапу "Фестивалю студентської науки - 2020"

28 травня 2020, 12:52

 

 

     З метою розвитку студентської наукової та інноваційної діяльності в НУБіП України, залучення молоді до наукової роботи, участі в студентських наукових гуртках і з нагоди відзначення 122-річчя Університету та Дня науки 18 - 28 травня в університеті проходить ІХ «Фестиваль студентської науки - 2020».

       З 18 по 22 травня проходив І етап - оцінювання діяльності студентських наукових гуртків університету відповідно до «Положення про проведення Фестивалю студентської науки в Національному університеті біоресурсів і природокористування України» на основі інформації про діяльність гуртків, представленої на вебсторінках та презентацій про діяльність та здобутки за 2019/2020 навчальний рік. Комісіями у складі представників ради молодих вчених, ради аспірантів та науково-педагогічних працівників відповідних структурних підрозділів університету було визначено переможців І етапу - кращі студентські наукові гуртки навчально-наукових інститутів та факультетів. Від навчально-наукового інституту неперервної освіти і туризму кращим студентським науковим гуртком став гурток "Агротурист" кафедри туристичного та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу, керівник к.е.н., доцент Ірина Кудінова.
       28 травня о 14:00 відбудеться ІІ етап - підведення підсумків фестивалю та визначення кращих студентських наукових гуртків університету на урочистому засіданні у формі вебконференції шляхом співбесіди комісії зі старостами студентських наукових гуртків – переможцями І етапу фестивалю. Гурток "Агротурист" буде представляти староста гуртка Аня Артеменко.

Ірина Кудінова,
керівник гуртка "Агротурист"

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook