Підведення підсумків з вивчення дисципліни «Організація та економіка ветеринарної справи»

26 травня 2020 року

   Цей навчальний рік є особливий як для студентів, так і для викладачів в зв’язку з оголошенням карантину в нашій державі.  Онлайн підготовка ветеринарних спеціалістів ОС «Бакалавр»  вимагала від викладачів вчасної та сучасної інформації для розміщенні на платформі Elearn (https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=115). Студенти, зі своєї сторони, оперативно виконували онлайн лабораторні роботи, а у створених групах у Viber, Telegram задавали питання, де отримували розгорнуті відповіді від ас. Жуковського М.О. та доц. Ситніка В.А.

   Під час проведення іспитів були організовані онлайн конференції за допомогою програми ZOOM, на яких відбувалась жвава дискусія серед студентів, та вирішувались ситуаційні завдання, які ставили перед ними викладачі. Студентами було відмічено незадовільну роботу платфори Elearn  та слабку потужність серверної системи, що не дало можливості вчасно та якісно виконувати деякі завдання.

   По закінченню іспиту екзаменатори приділили увагу щодо агітації студентів з питань вступу до магістратури на факультет ветеринарної медицини НУБіП України.

Доцент Ситнік В.А.
Асистент Жуковський М.О.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook