Онлайн іспит з дисципліни «Овочівництво відкритого і закритого ґрунту»

25 травня 2020 року

 

Добігло до кінця дистанційне навчання в умовах карантину з дисципліни «Овочівництво відкритого і закритого ґрунту» у студентів 1СК курсу спеціальності «201 Агрономія». Теоретичний матеріал дисципліни студенти освоювали з допомогою електронного навчального курсу на платформі Elearn, у групі Telegram Desktop, а також додаткових онлайн консультацій на платформі Zoom. Завершальним етапом вивчення дисципліни є іспит.

Іспит було розпочато вчасно відповідно до затвердженого графіку іспитів факультету на платформі Elearn та розсилання білетів на електронні скриньки студентам. Однак, підготовка до онлайн-іспиту вимагала здійснення додаткових заходів, а саме он-лайн відео-процесу, завчасне розсилання білетів на електронні скриньки студентам, оцінювання фото-робіт.

Після завершення іспиту студентів чекала співбесіда, за результатами дисципліни, де було обговорено суперечливі аспекти та оголошено результати. Співбесіду проводили доценти кафедри овочівництва і закритого грунту Іванна Гаврись та Віра Кутовенко.

Досвід проведення іспиту засвідчив про можливість, доступність та повноцінність живої дискусії з кожним студентом.

Зважаючи на карантинну ситуацію, за цей час викладачі та студенти освоїлися з новими реаліями і можуть ефективно працювати не перериваючи навчальний процес.

 

Віра Кутовенко, доцент кафедри овочівництва і закритого грунту 

 
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook