ЗАХИСТ МАГІСТРІВ-ДОСЛІДНИКІВ НА КАФЕДРІ НАДІЙНОСТІ ТЕХНІКИ

24 травня 2020 року

 

 
 
22 травня 2020 року на факультеті конструювання та дизайну відбувся захист магістерських робіт студентами освітньої-наукової програми, які навчались за спеціальністю «Машини та обладнання сільськогосподарського виробництва». Захист магістерських робіт проходив у дистанційному режимі.
Серед магістрів-дослідників, що вийшли на захист були і два студенти, які виконували магістерські роботи на кафедрі надійності техніки. Це ‒ студент Олександр Юрчук, який виконав магістерську роботу на тему «Дослідження технічного стану та підвищення довговічності робочих органів кормодробарок» під керівництвом к.т.н., старшого викладача Олександра Банного та студент Владислав Красюк, який працював над темою «Дослідження технічного стану та відновлення ресурсу дискових робочих органів лущильників» під керівництвом к.т.н., доцента Юлія Ревенка.
C:\Users\Администратор\Desktop\Фото захист магістрів\20200522_125824.jpg
 
 C:\Users\Администратор\Desktop\Фото захист магістрів\20200522_104928.jpg
 
Олександр Юрчук та Владислав Красюк повною мірою підтвердили набуті в процесі навчання на кафедрі надійності техніки факультету конструювання та дизайну знання та успішно захистили магістерські роботи. 
Приємно, що магістри-дослідники, більшість з яких безпосередньо пов’язані з роботою в аграрній та машинобудівній галузі, продемонстрували глибокі фахові знання, про що відзначили члени екзаменаційної комісії. 

 

Андрій Новицький,
завідувач кафедри надійності техніки
 

 





 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook