Кафедра Адміністративного Менеджменту та ЗЕД НУБіП України запрошує на навчання!

21 травня 2020 року

 

Карантин змінює підходи до проведення заходів. Не став винятком і традиційний День відкритих дверей.

19 травня 2020 кафедра адміністративного менеджменту та ЗЕД у ZOOM провела «День відкритих дверей», учасниками заходу стало 78 осіб.

Зустріч розпочалась з традиційного привітання адміністрації факультету аграрного менеджменту.  Заступник декана Лариса Карпенко ознайомила гостей з перевагами отримання освіти на факультеті, організацією навчально-виховного  процесу, особливостями матеріально-технічної бази підрозділу, умовами проживання в гуртожитку.

Фундатор кафедри член-кореспондент НААН України, доктор економічних наук, професор Валерій Галушко у своєму зверненні до абітурієнтів наголосив на важливості активної життєвої позиції і постійного саморозвитку.

Завідувач кафедри професор Тетяна Мостенська представила професорсько-викладацький склад кафедри, який забезпечує підготовку нового покоління керівників, здатних розробляти успішні стратегії розвитку бізнесу, формувати команду професіоналів та ефективно використовувати новітні бізнес-технології; специфіку підготовки студентів спеціальності 073 «Менеджмент» ОС «Бакалавр», а також освітніми програмами та спеціалізаціями на освітньому рівні «Магістр».

Про особливості навчання за спеціальністю "Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності" розповіла доцент Лариса Діброва, яка визначила навички та  головні компетентності, що  набувають випускники для здійснення професійної діяльності у сфері ЗЕД, а також  зробила короткий огляд дисциплін, які викладаються кафедрою і дають можливість на основі комплексного аналізу статистичних даних, оцінювання економічного потенціалу суб’єкта зовнішньоекономічної діяльності на внутрішньому та міжнародному ринках забезпечувати ефективність прийняття управлінських рішень.

Студенти, що навчаються на ОС «Бакалавр» професійної орієнтації «Менеджмент ЗЕД» Олеся Гомоль та Тетяна Васильчук, поділились власним досвідом навчання, зазначивши, що факультет дає можливість не тільки отримати фах з майбутньої спеціальності, а й реалізувати свої творчі та наукові здібності.

Про підготовку фахівців, які володітимуть як сучасними теоретичними знаннями, так і практичними навичками в агробізнесі, є затребуваними та конкурентоспроможними  на ринку праці, розповіла керівник проекту «Агрокебети» доцент Олена Ковтун.

 

Магістр - Юлія Олар розповіла про унікальну можливість отримання  знань від топ-менеджерів сучасних компаній та практичного навчання безпосередньо у сучасних компаніях під керівництвом менторів для слухачів курсу «Агрокебети».

Про магістерську програму «Адміністративний менеджмент», яка орієнтована на вирішення проблем і завдань вітчизняного аграрного сектору з використанням досвіду країн Західної Європи та з впровадженням новітніх технологій освіти розповіла доцент кафедри Наталія Коваленко, а випускниця програми Анна Передерій поділилась досвідом успішної кар’єри в Німеччині.

Кафедра надає можливість реалізувати студентам програми мобільності та приймати участь у програмах подвійних дипломів. Студенти Марія Ткачук та Діана Косенюк розповіли про те, як, навчаючись в Україні, паралельно здобувають сучасну освіту в Словаччині та Франції в університетах-партнерах  НУБіП України.

Високу оцінку підготовці спеціалістів на кафедрі адміністративного менеджменту та ЗЕД надав Максим Шеремет - Голова представництва BayWa Marketing&Trading Iternational B.V. М.Шеремет сказав про те, що він приймає участь у навчальному процесі, передаючи знання магістрам і бакалаврам при вивченні засад здійснення комерційної діяльності в ЗЕД.

 

Тарас Висоцький - заступник Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, Голова ради роботодавців ФАМ зазначив, що пріоритетним завданням сьогодні є максимальне сприяння професійному зростанню молоді та розвитку тих навичок і компетентностей, які бажає бачити в майбутніх спеціалістах сучасний роботодавець.

Інформацією про особливості вступної кампанії 2020 року поділилась Лариса Коропець - відповідальний секретар приймальної комісії НУБіП України. Лариса Коропець відповіла на запитання абітурієнтів щодо умов вступу на спеціальність 073 «Менеджмент» ОС «Бакалавр», ОС «Магістр».

Голова студентської організації ФАМ Кравчук Анна запросила майбутніх абітурієнтів у дружню студентську родину, яка допоможе кожному в розкритті власного потенціалу, здобутті  перших навичок роботи у колективі та зробить навчання в університеті цікавим і незабутнім.

Заступник декана факультету аграрного менеджменту Людмила Гречанюк відповіла на запитання абітурієнтів стосовно вартості навчання та умов проживання в гуртожитках.

Кафедра адміністративного менеджменту та ЗЕД щиро дякує всім учасникам онлайн-зустрічі та бажає миру і процвітання!

Тетяна Мостенська

Завідувач кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook