Звіт діяльності к.ю.н., доцента, доцента кафедри аграрного, земельного та екологічного права ім.акад.В.З. Янчука Т.С. Новак та к.ю.н., старшого викладача кафедри аграрного, земельного та екологічного права ім.акад.В.З.Янчука Ю.В. Шовкун

16 травня 2020 року
На цьому тижні, 13 та 14 травня 2020 року викладачі кафедри аграрного, земельного та екологічного права імені академіка В.З. Янчука Тамара Новак та Юлія Шовкун провели заліки з дисципліни Трудове право у студентів 2 курсу, груп: 1801,1802,1803,1804,1805 та 1806. Залік для кожної з груп проводився за розкладом навчальних занять.
 
Згідно з Тимчасовим порядком проведення літньої екзаменаційної сесії 2019-2020 навчального року в НУБіП України, Положенням про екзамени та заліки у НУБіП України за результатами навчання до карантину та за підсумками роботи в електронному курсі https://elearn.nubip.edu.ua/grade/report/grader/index.php?id=565&lang=uk був визначений рейтинг з навчальної роботи. Після проходження підсумкового тесту на базі платформи Eleаrn зі студентами було проведено співбесіду в сервісі відеотрансляцій Cisco Webex Meetings. Для додаткової комунікації використовувався месенджер Telegram.

 
Також, 14 травня 2020 р. викладачами кафедри аграрного, земельного та екологічного права імені академіка В.З. Янчука Юлією Шовкун та Тетяною Кондратюк проведений залік для студентів факультету тваринництва та водних біоресурсів, спеціальності 207 - Водні біоресурси та аквакультура, 4 курсу 1 групи (5 пара). Рейтинг з навчальної роботи студентів згідно з Тимчасовим порядком проведення літньої екзаменаційної сесії 2019-2020 навчального року в НУБіП України, Положенням про екзамени та заліки у НУБіП України за результатами навчання до карантину та за підсумками роботи, визначений в електронному курсі https://elearn.nubip.edu.ua/grade/report/grader/index.php?id=756. Після проходження підсумкового тесту на базі платформи Eleаrn зі студентами було проведено співбесіду в сервісі відеотрансляцій Cisco Webex Meetings. Для додаткової комунікації використовувався месенджер Viber.
За розкладом занять, 14 травня 2020 р. на 1 та 3 парі викладачем кафедри аграрного, земельного та екологічного права імені академіка В.З. Янчука Тамарою Новак було проведено контроль знань за другим змістовним модулем для студентів 1 курсу 1 та 2 групи спеціальності «Туризм» з використанням електронного курсу https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=2987Для додаткової комунікації використовувався месенджер Telegram.

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook