Учасники гуртка «Туризмознавство» слухачі вебінару «Як організувати власну зелену садибу»

19 травня 2020, 18:50

    Для учасників гуртка «Туризмознавство» 19 травня 2020 року о 15-00 відбувся вебінар «Як організувати власну зелену садибу».

  Модератор вебінару - Задорожна Олена Едвинівна, господиня садиби сільського зеленого туризму «Синиця» у Богуславському районі Київської області.

 

Як розповіла Олена Едвінівна, у садибі "Синиця" гості знайдуть поєднання краси, створеної природою та руками людини. Дивовижні пейзажі, безмежні простори, річка, ліс – це все, про що можна мріяти на відпочинку. А для комфорту відвідувачів – затишні та оригінально оздоблені будиночки та номери, що не залишать байдужими та змусять повертатись знову та знову. Це місце, де можна провести вихідні та цілу відпустку, гучно відсвяткувати подію чи душевно провести час з родиною, коханими чи друзями, провести виїзний корпоратив чи семінар.


   

     Головний принцип господарів: для гостей – як для себе!
    На території садиби – незвичайні альтанки та з любов`ю вирощені сади та клумби, обладнаний пляж та місце для рибалки, коні, велосипеди, дитячий майданчик з батутом для малечі, настільний теніс та тенісний корт для шанувальників спорту. Можна замовити їжу у господарів, які використовують екологічно чисті продукти з власної ферми. Фірмова страва – баран на вертелі, якого готуватимуть прямо при гостях.
 

Дарія Басюк,
керівник гуртка "Туризмознавство"

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook