Успішний попередній захист бакалаврських робіт маркетологів заочної форми навчання

18 травня 2020, 17:01

 

     15 травня кафедрою маркетингу та міжнародної торгівлі було проведено засідання кафедри на порядку денному якого розглядалися питання життєдіяльності кафедри, організація екзаменаційної сесії та захисту випускних бакалаврських робіт студентів заочної та денної форм навчання. 
       Першочерговим стояло питання попередньогозхаисту студентів заочної форми навчанння. Відповідно до «Положення про порядок написання та захисту випускних бакалаврських робіт» відповідно після успішного проходження перевірки бакалаврських робіт на плагіат було проведено попередній захист.

 

       На попередньому захисті керівник та кожен студент заочної форми навчання відзвітували про рівень написання бакалаврських робіт, які вже готові до захисту, коротко повідомили про результати проведених досліджень за обраною тематикою. У результаті проведення попереднього захисту всі студенти заочної форми навчання допущені до захисту бакалаврських робіт.

 

     Завідувач кафедри професор Руслан Іванович Буряк повідомив про особливості написання комплексного іспиту з фахових дисциплін, який відбуватиметься в системі Elearn, організаційного процесу та необхідну технічну готовність як студентів, так і членів екзаменаційної комісії.
 

     На засіданні також було прийнято рішення про організацію Zoom-конференціії перед початком комплексного фахового іспиту,посилання на яке буде розміщено в розділі «Оголошення» сайту кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі. 
         На засіданні було розглянуто і інші питання діяльності кафедри.

Олена Четверик 
доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook