АТЕСТАЦІЯ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ В УМОВАХ КАРАНТИНУ

10 квітня 2020 року
       У зв’язку з продовженням Урядом карантину до 24 квітня 2020 року, відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 27.03. 2020 «Щодо проведення атестації педагогічних працівників у 2020 році в умовах карантину» та листа Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації від 31.03.2020, 09 квітня 2020 року було проведено засідання атестаційної комісії Ніжинського агротехнічного коледжу із забезпеченням участі членів комісії як в очному режимі, так і режимі онлайн.
       Педагогічні працівники, які атестувалися цього року, заздалегідь надали засобами електронного та поштового зв’язку необхідні матеріали до атестаційної комісії щодо різних видів діяльності за міжатестаційний період, навчально-методичні комплекси дисциплін та портфоліо, завдяки чому члени комісії мали можливість детально ознайомитися з результати діяльності педагогічних працівників навчального закладу та здійснити атестацію без їх особистої присутності, спілкуючись з ними безпосередньо в режимі онлайн.

      Для більшості викладачів атестація була підтвердженням уже присвоєних кваліфікаційних категорій та педагогічних звань, деякі працівники закладу завдяки своїй наполегливій та сумлінній праці отримали підвищення категорій.

       Атестаційна комісія відзначила, що викладачами, які атестуються, пророблена серйозна та кропітка робота, а саме: видана значна кількість навчальних посібників та методичних рекомендацій; викладачі активно беруть участь у науково-практичних конференціях та семінарах різного рівня, тренінгах, які організовуються навчально-методичним центром «Вищої та фахової передвищої освіти»,  розміщуючи статті в збірниках друкованих праць; керують роботою наукових гуртків та науковою роботою студентів, готуючи їх до участі в предметних олімпіадах, науково-практичних конференціях, Фестивалі студентської науки. Багато уваги педагогічні працівники приділяють вихованню студентів, забезпечуючи їх культурний, духовний та фізичний розвиток; наполегливо працюють над зміцненням матеріально-технічної бази навчального закладу. 

       Не зважаючи на новий формат проведення засідання, атестаційна комісія була задоволена результатами проведеної атестації і, насамперед, відповідальною підготовкою викладачів, які атестувалися, їх добросовісним ставленням до виконання професійних обов’язків.   

       Педагогічні працівники, які атестуються на підтвердження або встановлення кваліфікаційної категорії «Спеціаліст вищої категорії», педагогічного звання «Викладач-методист» готуються до наступного етапу – атестації перед комісією ІІІ рівня, засідання якої буде проходити в Управлінні освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації.
       То ж бажаємо всім викладачам успіхів у досягненні результатів!
  
  Тетяна Шеїн,
заступник директора з навчально-виховної роботи
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook