Освітні програми підготовки фахівців освітнього ступеня «Бакалавр» 2020-2021 н.р.
Галузь знань
|
Спеціальність (освітньо-професійна програма)
|
01 Освіта/Педагогіка | 015.37 Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка с.-г. продукції та харчової технології) бакалавр на базі ПЗСО |
03 Гуманітарні науки | |
05 Соціальні та поведінкові науки | |
06 Журналістика | |
07 Управління та адміністрування | |
072 Фінанси, банківська справа та страхування (Фінанси і кредит) | |
08 Право | |
10 Природничі науки | |
12 Інформаційні технології | |
13 Механічна інженерія | |
14 Електрична інженерія | |
15 Автоматизація та приладобудування | |
16 Хімічна та біоінженерія | |
18 Виробництво та технології | |
181 Харчові технології (Ресторанні технології) | |
19 Архітектура та будівництво | |
20 Аграрні науки та продовольство | |
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва | |
| |
21 Ветеринарна медицина | |
22 Охорона здоров’я | 229 Громадське здоров’я (Нутриціологія здорового харчування) |
23 Соціальна робота | |
24 Сфера обслуговування | 241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанний бізнес) |
27 Транспорт | 275.03 Транспортні технології (на автомобільному транспорті) |
28 Публічне управління та адміністрування | |
29 Міжнародні відносини | 291 Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|