Члени гуртка "Агротурист" слухачі вебінару: «Антикризове управління в туризмі: наслідки СOVID-19» (29.04.2020 р.)

3 травня 2020, 17:43

 

 

     Фахівцям, освітянам та студентам в сфері туризму доводиться лише з тривогою слідкувати за розвитком подій у зв’язку з карантинними умовами СOVID-19. Зробити глибокий аналіз ситуації в галузі туризму було запрошено відомого українського експерта туристичної галузі, ексголову підкомітету туризму ВР України з питань туризму, курортів та рекреаційної діяльності, авторку понад десяти законопроектів, спрямованих на розвиток туристичного потенціалу України Анну Романову.

     У відеоконференції, організованою завідувачкою кафедри туристичного та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу, д.е.н. Дарією Басюк, прийняли участь викладачі кафедри, студенти - члени гуртка "Агротурист".
     Перш за все, експерт зробила аналіз стану світового туризму в умовах карантину, наголосивши на тому, що найпершою галуззю економіки, яка постраждала від глобальної пандемії COVID-19 є туристична.

      На початку березня Всесвітня туристична організація (UNWTO) констатувала, що річні збитки для глобальної індустрії складуть 30-50 млрд доларів, але і вони можуть в рази збільшуватися, оскільки ситуація постійно змінюється.
     Україна має реальний шанс для розвитку внутрішнього туризму та перспективних сегментах міжнародного ринку. Саме на можливостях нашої країни, які відкриються в післякризовий період і зосередила увагу експерт.

 

     Закінчила свою зустріч Анна Романова оптимістичним закликом до спокою та сприйняття кризи як можливості для подальшого розвитку.

Ірина Кудінова, 
керівник гуртка "Агротурист"

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook