Хімічні небезпеки вдома

2 травня 2020 року

 

4Сьогодні, в умовах карантину, кожен із нас залишається вдома задля своєї безпеки і безпеки своїх рідних. Але чи завжди наш дім є тим самим безпечним місцем? Адже в кожній нашій домівці, крім затишку і комфорту, є місця, де мипостійно стикаємось з великою кількістю шкідливих речовин, які можуть викликати різні види захворювань, розлади здоров'я, а також травми, як у момент контакту, так і через певний проміжок часу.

10

Тому саме зараз актуально говорити про отруйні хімічні речовини, які є в кожній оселі і становлять особливу небезпеку. Ми, навіть не задумуючись, використовуємо їх як лікарства, миючі засоби, косметику, продукти харчування та інше.

31179516813122

Отже, з метою запобігання хімічних отруєнь, у групі Сп-11М викладачем хімії було проведено виховну годину онлайн на тему: «Хімічні небезпеки вдома». Студенти підготували доповіді, мультимедійні презентації та реферати. Під час виховного заходу між присутніми велась активна дискусія, звучали доповнення та пропозиції. Приємним моментом було і те, що до нашої бесіди активно долучались батьки, які наводили приклади з свого життєвого досвіду.

Марія Сновида
викладачка циклової комісії природничих дисциплін
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook