Студенти-заочники факультету конструювання та дизайну успішно захистили дипломні проєкти

30 квітня 2020 року
     Відповідно до графіка навчального процесу студенти-заочники факультету конструювання та дизайну спеціальностей 133 «Галузеве машинобудування» та 192 «Будівництво та цивільна інженерія» вийшли на завершальний етап підготовки та успішно захистили свої дипломні проєкти.

     Захисту передувала серйозна підготовча робота. Це і перевірка робіт на плагіат, рецензування робіт, відзиви керівників, організація дистанційного захисту студентів, тощо. Хочу відзначити чітку та злагоджену роботу методистів деканату Альони Лісєєвої та Ольги Черниш і керівників дипломних проєктів.
     Комісії під головуванням професорів Генадія Голуба та Юрія Ромасевича працювали в онлайн-режимі 25 та 26 квітня. Захист пройшов без технічних збоїв, відповідно до графіка захистів. 

 

     Більше всіх зрадів дистанційному захисту студент-іноземець з Німеччини Салах Хамдан, який зекономив значні кошти на переліт. Зв'язок з Німеччиною працював прекрасно, а противірусні заходи, за словами Салаха, там значно суворіші.
     На підсумковому зібранні студенти прекрасно відгукувались про процес захисту та виражали стурбованість процесом вступу до магістратури. Адже жодної інформації про проведення ЗВІ з іноземної мови не має, а час вступу приближається невпинно.


З. Ружило,
декан факультету конструюваннята дизайну


  

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook