Онлайн День відкритих дверей в ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження

28 квітня 2020 року
     Протягом останніх двох тижнів в ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження проводилась робота з організації Дня відкритих дверей для вступників зі шкіл. На електронні адреси майбутніх вступників були відправлені електронні документи – презентації університету, інституту, відео та текстове роз’яснення – як буде проходити День відкритих дверей, вступники були запрошені приєднатись до групи ННІ ЕАЕ у фейсбуці (https://www.facebook.com/groups/764022737276362/?ref=bookmarks).

     Сьогодні з використання платформи Cisco Webex з 10-00 години проходила зустріч з майбутніми вступниками зі шкіл – 48 учасників, приймали участь заступники директора ННІ, завідувачі кафедр, випускники минулих років Крижанівський Валентин, Голуб Іван, Красношапка Владислав, представники ректорату Ржевський Г.М., Мотринчук Д.Й.

     Зустріч відбулась за таким сценарієм – представлення університету, інституту і спеціальностей з презентації – директор ННІ ЕАЕ Козирський В.В., потім завідувачі кафедр представили напрями діяльності колективів, випускники інституту висловили свої спогади про навчання і побажання та настанови вступникам. Вступники мали можливість задати запитання серед яких: як буде проходити другий тур олімпіади; як можна буде навчатись на військовій кафедрі; як діє програма подвійних дипломів; що потрібно робити, що навчатись у НУБіП та ін.

В. Козирський,
директор ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook