Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу зібралася на чергове засідання on-line

23 квітня 2020 року

       22 квітня відбулося чергове засідання кафедри туристичного та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу, що було проведено у режимі відео-конференції на платформі Zoom.


       Завідувач кафедри Дарія Басюк підняла важливе питання - відвідуваність студентами електронних навчальних курсів та атестацію студентів. Кожен з викладачів відзвітував про стан проведення лекційних та практичних занять, про рівень відвідуваності курсів студентами та про стан атестації студентів по кожній дисципліні.

 
     

       Дарія Іванівна наголосила про можливе проведення екзаменаційної сесії відповідно до Рекомендованої послідовності проведення екзаменів та заліків, захисту курсових робіт (проектів) за дистанційною формою для студентів НУБіП України у період карантину.


    Не залишилися поза увагою і такі питання як необхідності проведення щоденного моніторингу стану здоров’я студентів, стан підготовки до захисту випускних робіт бакалаврів кафедри, навчальних і виробничих практик студентів 1-го, 2-го та 3-го курсів спеціальності «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа».


     Також було розглянуто питання, які стосуються активізації наукової діяльності кафедри, написання наукових статей, підготовка до участі у міжнародній конференції, підготовки та подачі студентських робіт на Всеукраїнський молодіжний конкурс інноваційних проєктів розвитку туризму на сільських територіях.

 Колектив кафедри продовжує активно працювати!!!


Ірина Кудінова,
секретар кафедри туристичного та
готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook