Допомога у самопідготовці студентів в умовах карантину!!!!

15 квітня 2020 року

 

На виконання наказу Міністерства освіти і науки України «Про організаційні заходи для запобігання поширенню коронавірусу СОVID-19» від і 6 березня 2020 року № 406 та з метою сприяння організації освітнього процесу із використанням технологій дистанційного навчання Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти розміщує у відкритому доступі за посиланням на ресурс http://smcae.com інформаційну базу моніторингу знань студентів з 18 спеціальностей - для закладів вищої освіти і з 23 спеціальностей - для закладів фахової передвищої освіти, що дозволить студентам, не відвідуючи заклад освіти, за місцем перебування провести самоконтроль знань з профільних дисциплін. Для доступу в інформаційну базу моніторингу знань студентів, необхідно зареєструватися на ресурсі.

Інформаційна база даних включає близько 1200 найбільш актуальних питань з кожної спеціальності, знання яких сприятимуть професійній орієнтації майбутнього фахівця. Також студенти матимуть можливість протестуватися за загальним (універсальним блоком) і визначити рівень своїх компетентностей, психолого-комунікаційного спрямування.

Під час дистанційного навчання та підготовки до тестування студенти можуть користуватися електронною медіатекою http://nmcbook.com.ua, яка включає понад 300 найменувань підручників, навчальних посібників, відеолекцій тощо.

Консультацію стосовно організації використання освітнього ресурсу Науково-методичного центру можна отримати за телефонами 098-281 -69-69 (для молодших спеціалістів) 066-744-60-14, 066-517-45-47 (для бакалаврів).

 

Роман Жила

доцент кафедри загальної, органічної та фізичної хімії

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook