Вчена рада ННІ неперервної освіти і туризму ухвалила дорожню карту діяльності інституту до завершення навчального року в умовах карантину

15 квітня 2020 року
     Під головуванням директора Марії Кулаєць в ННІ неперервної освіти і туризму в дистанційному режимі відбулось засідання вченої ради ННІ.

     На порядок денний було винесено різні питання:

  • підсумки роботи ННІ неперервної освіти і туризму за період карантину з 12.03.2020 по 13.04.2020 р.;
  • контроль наповнення електронного освітнього простору НПП кафедри публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності;
  • обговорення змісту освітньо-професійних програм першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти зі спеціальностей «Публічне управління та адміністрування», «Туризм», «Готельно-ресторанна справа», Менеджмент (освітня програма «Управління інноваційною діяльністю та «Дорадництво»).

    На обговорення також було винесено організаційні та фінансові питання діяльності ННІ. М. Кулаєць проінформувала про виконання плану-графіку проведення курсів підвищення кваліфікації в умовах карантину та започаткування веб-семінарів для науково-педагогічних та педагогічних працівників аграрних закладів вищої освіти за програмою «Інформаційне і телекомунікаційне забезпечення навчального процесу: Інструменти дистанційного навчання» з 20 по 30 квітня 2020 року.
    Заступник директора з навчальної і виховної роботи Т. Микицей зупинилася на питаннях підготовки до літньої екзаменаційної сесії у 2019-2020 навчальному році в дистанційному режимі, випускних іспитів та організації роботи екзаменаційних комісій, захистів бакалаврських і магістерських робіт в онлайн-форматі.

     Завідувач кафедри публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності Ольга Витвицька доповіла про результати використання електронного освітнього простору НПП кафедри, підготовку магістерських робіт студентами денної та заочної форм навчання зі спеціальності «Менеджмент» освітньої програми «Управління інноваційною діяльністю».
     Професор кафедри Сергій Приліпко представив доповідь щодо змісту освітньо-професійної програми для другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності «Публічне управління та адміністрування» та вніс пропозиції щодо уточнення назви окремих дисциплін освітньо-професійної програми першого (бакалаврського) рівня даної спеціальності.
   Про якість дистанційної роботи зі студентами спеціальності «Менеджмент» освітньої програми «Дорадництво» та тематичну спрямованість їх досліджень проінформувала професор кафедри туристичного та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу Тетяна Кальна-Дубінюк. Професор Сергій Бардаш доповів про стан виконання бакалаврських робіт студентами спеціальності «Туризм» та про проблеми, що виникають в організації й підтриманні комунікації із бакалаврами.


      Вчена рада ННІ ухвалила дорожню карту діяльності інституту до завершення навчального року в умовах карантину.


Тереза Микицей,
заступник директора з навчальної і виховної роботи
ННІ неперервної освіти і туризму

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook