Аня Артеменко – призер II етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Управління у сфері економічної конкуренції

9 квітня 2020 року

 

 

     У Полтавській державній аграрній академії відбувся II етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Управління у сфері економічної конкуренції», на якому було представлено 103 студентські наукові роботи від 164 студентів із 44 закладів вищої освіти.

     Відповідно до рішення Кабінету Міністрів України щодо запровадження карантину для всіх типів закладів освіти незалежно від форм власності і сфери управління, листа Міністерства освіти і науки України від 11.03.2020 № 1/9-154 та листа Державної наукової установи «Інституту модернізації змісту освіти» від 12.03.2020 № 22.1/10-713 проведення II етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у вигляді конференції було відмінено та підведено підсумки за результатами першого туру.

     Національний університет біоресурсів і природокористування України представляла Аня Артеменко, студентка 2 курсу, 1 групи спеціальності «Туризм» з темою «Сучасні та інноваційні технології в готельному господарстві для підвищення їх конкурентоздатності» (науковий керівник – доцент кафедри туристичного та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу ННІ неперервної освіти і туризму Ірина Кудінова).

     За результатами рецензування, наукова робота Ані Артеменко була відзначена дипломом III ступеня. Науковий керівник Ірина Кудінова була відзначена подякою за високий професіоналізм при підготовці наукової роботи переможця.
     Свою наукову роботу Аня Артеменко виконувала у рамках діяльності студентського наукового гуртка «Агротурист» (керівник – доцент кафедри туристичного та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу Ірина Кудінова).

Щиро вітаємо переможницю і наукового керівника та зичимо їм подальших успіхів!

Вікторія Самсонова,
доцент кафедри туристичного 
та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook