Моя найзаповітніша мрія - вступити на гуманітарно-педагогічний факультет НУБіП України

7 квітня 2020 року

Cвіт, а особливо школи, коледжі та університети працюють дистанційно, тому і моя розмова з ученицею 11 класу Хотівського академічного ліцею імені Левка Лук‘яненка Анною Варавою відбувалася онлайн.

- Я навчаюся в ліцеї з 5 класу. Це класичний заклад, який дає міцні знання, а це важливо тому, що від цього залежить майбутнє кожного учня. Я ще з 6 класу зацікавилася англійською мовою. Завжди багато працювала, читала книги. дивилася фільми та YouTube канали англійсько мовою. Тому ця любов до англійської мови плавно переросла у майбутню професію.

- Чому зацікавилися саме НУБІП України? Хто порадив?

- Скажу відверто. Мої батьки тут навчалися. Це один з найкращих провідних ЗВО України, і це дуже важливий аргумент. Мама моєї колишньої однокласниці, яка працює в університеті, дуже детально розказала мені ще на початку 10 класу про спеціальність "Філологія", про можливість отримати подвійний диплом, закордонні практики, міжнародні студентські обміни. Також я брала участь у весняній та осінній школах "Юного філолога", які проводилися на базі кафедр романо-германських мов і перекладу та англійської філології. Це було дуже цікаво та інформативно! Ми відвідували заняття, особливо мені сподобався круглий стіл студентів - екологів, де вони обговорювали нагальні екологічні проблеми, а нас, учасників школи, запрошували до обговорення цих питань. Це було круто, бо трішки відчули себе студентами! Мене приваблює англійська філологія. Хочеться знати всі нюанси і бути максимально вільною у спілкуванні, тому що я планую співпрацювати з іноземними компаніями.

- Які маєте захоплення?

- Мої захоплення розвинуті більш у творчому напрямку. Я люблю малювати, фотографувати та редагувати фотографії, знімати та монтувати відео, стильно підбирати одяг, писати естетичні вірші, люблю читати фантастичну літературу та про космічні науки, а також я веду свою сторінку в інстаграмі.

- Поділіться своїми мріями на майбутнє.

- В майбутньому хочу бути максимально розвинутою у багатьох творчих сферах, піднятися до високого рівня та мати якомога більше цікавих людей у своєму оточенні.

- Дякую за приділену увагу та щиро бажаю успішно здати ЗНО та вступити до омріяного університету!

  

Бесіду провела:

Людмила Клименко,
старший викладач кафедри англійської філології

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook