Четвертокурсниця Мукачівського аграрного коледжу Прачко Габріелла: «Вступатиму на факультет ветеринарної медицини НУБіП України»

6 квітня 2020 року

- Представтесь та розкажіть про себе. Чому обрали саме цю спеціальність і саме НУБіП України?
- Мене звати Прачко Габріелла, я навчаюсь на четвертому курсі ВПНУБіП України «Мукачівський аграрний коледж», де опановую спеціальність «Ветеринарна медицина». Без вагань вирішила, що цього року вступатиму на факультет ветеринарної медицини НУБіП України – кращий серед ВНЗ України. Беру активну участь в спортивному житті коледжу, є членом його збірної з волейболу і легкої атлетики, а також виконую обов’язки заступника старости групи. З дитинства я відчуваю особливу любов до тварин, завжди намагалась допомогти їм, по можливості забезпечити хороші умови утримання і знайти надійних господарів. При виборі професії я опираюся на свої вподобання і широкогранні можливості даної професії.


- Звідки дізналися про факультет ветеринарної медицини?
- Про факультет нам неодноразово розповідали викладачі нашого коледжу, але більш детально мене ознайомив студент ветеринарного факультету НУБіП України Панкулич Олександр (студент 1 курсу факультету ветеринарної медицини). Він відповів на всі запитання, які мене цікавили. Такі, наприклад, як матеріальна база, кваліфікація викладачів, дозвілля, тощо і я на 100 % вирішила для себе, що факультет ветеринарної медицини НУБіП України – правильний вибір!

- Чого очікуєш від навчання в університеті?
- Бажаю отримати якісні теоретичні і практичні знання, навички та дізнатися про всі можливості даної професії, адже спеціальність «Ветеринарна медицина» надзвичайно багатофункціональна.

- Чи маєш вже якісь плани після закінчення навчання?
- Так, планую пройти стажування в хорошій клініці в Україні, також планую пройти стажування за кордоном. Хочу стати хорошим ветеринарним лікарем і прикладу для цього багато зусиль.

- Які маєш уподобання, окрім навчання? Можливо, досягнення в спорті, мистецтві?
- Окрім навчання, в вільний час я займаюсь спортом, а саме легкою атлетикою. Була багаторазовою чемпіонкою і призеркою обласних змагань та призеркою всеукраїнських змагань з легкої атлетики. Маю наміри продовжити спортивну участь в університеті.

Розмову вела
старший викладач
кафедри анатомії, гістології і
патоморфології тварин
ім. акад. В. Г. Касьяненка
Друзь Наталія

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook