Мучичка Сергій: на шляху до мрії обираю НУБІП України

8 квітня 2020 року

 Мучичка Сергій, студент  відділення бухгалтерських та туристичних дисциплін, який опановує спеціальність «Облік і оподаткування» обирає НУБіП, щоб реалізувати свою мрію – стати висококваліфікованим бухгалтером і сприяти розвитку сільського господарства в Україні.

·       Декілька слів, будь ласка, про себе…

·       Зараз навчаюся на третьому курсі ВП НУБіП  «Мукачівський аграрний коледж» і розумію, що сама професія бухгалтера є дуже цікавою і потрібною.  Планую вступити до базового університету. Вивчаю іноземну мову, серед захоплень – велоспорт, модульне оригамі.

·       Чому вирішив продовжити навчання і здобути вищу освіту?

·       Впевнений, що це дасть змогу легше влаштуватися на роботу. Ще один, як на мене, дуже важливий момент – це можливість пройти різні види практик як за кордоном, так і в провідних підприємствах та компаніях  України, де зможу оволодіти практичними навичками і використати їх у професійній діяльності.

·       Які переваги НУБіП стали вирішальними у виборі закладу вищої  освіти?

·       Чітко можу визначити декілька: високий рейтинг університету, позитивні відгуки друзів, активно співпраця факультету з провідними аграрними підприємствами та організаціями і, звичайно, можливість займатися спортом, адже виш має для цього всі необхідні умови.

·       Маєш мрію?

·       А як без мрії? Для мене дуже важливо займатися улюбленою справою, яка приносить і моральне, і матеріальне задоволення та реалізувати себе у суспільстві.

Розмову вели Кнап Н.В., к.с.-г. н.,

завідувач міжкафедральної навчальної лабораторії

на базі НУБіПУ «Мукачівський аграрний коледж»

Дерев’янко С.І., к.е.н.

доцент кафедри обліку та оподаткування 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook