Профорієнтаційна робота в м. Житомир

2 квітня 2020, 14:00

2 березня 2020 року Чухліб Алла Василівна, канд. екон. наук, доцент і Гузь Михайло Михайлович, старший викладач кафедри статистики та економічного аналізу провели профорієнтаційну роботу серед учнів 11 класів Житомирської міської гуманітарної гімназії № 23 ім. М. Очерета.

За підсумками ЗНО 2019 року гуманітарна гімназія № 23 ім. М. Очерета є одним з найкращих загальноосвітніх навчальних закладів м. Житомира.

Учням випускних класів презентували Національний університет біоресурсів і природокористування України, його славетну історію та структуру,  спеціальності економічного факультету і, зокрема, особливості та переваги спеціальності 071 «Облік і оподаткування», можливості освітнього середовища університету, навчання у групах з викладанням дисциплін англійською мовою, проходження виробничих практик за кордоном, культурно - дозвіллєве та спортивне різноманіття студентського життя, перспективи працевлаштування випускників.

Гімназисти отримали інформаційні буклети економічного факультету НУБіП України та заповнили анкети випускника.

Жвавий інтерес у майбутніх абітурієнтів викликали питання щодо правил прийому на спеціальності економічного факультету університету цьогоріч, ліцензійний обсяг та кількість місць державного замовлення за окремими спеціальностями, минулорічний прохідний бал на місця державного замовлення, умови навчання, у тому числі і на військовій кафедрі, вартість навчання за контрактом, умови проживання у гуртожитках та ін.

 

 

Випускників гімназії запросили на День відкритих дверей у Національному університеті біоресурсів і природокористування України.

Висловлюємо щиру вдячність директору гімназії

Баранову Ігорю Олеговичу

за чудову атмосферу та допомогу в організації зустрічі

з випускниками гімназії.

 

 

 

Алла Чухліб, канд. екон. наук,

доцент кафедри статистики та економічного аналізу

Михайло Гузь, старший викладач

кафедри статистики та економічного аналізу

                                                                                                 

 

    

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook