Квітневе дистанційне засідання кафедри

2 квітня 2020 року
Kiev
 
    2 квітня 2020 року завідувач кафедри професор Володимир Єрмоленко скликав планове засідання кафедри аграрного, земельного та екологічного права ім. акад. В. З. Янчука. Формат зустрічі співробітників кафедри був нетиповим, адже засідання проводилося в режимі реального часу з використанням сервісу Google Meet. Тим не менш, кафедра плідно попрацювала над питаннями внесеними до порядку денного. Насамперед, під час зустрічі заслухали звіт викладачів, які працюють зі студентами денної форми навчання, про виконану дистанційно роботу. Науково-педагогічні працівники доповіли про те, що навчальний процес повністю налагоджений, педагоги працюють зі студентами з використанням електронних навчальних курсів на платформі Elearn. Також для зворотного зв’язку зі студентами активно використовуються програми-месенджери Viber та Telegram.
     Завідувач кафедри Володимир Єрмоленко звернув особливу увагу на шляхи удосконалення навчального процесу в режимі дистанційної роботи. На думку професора, для покращення освітнього процесу можуть використовуватися різноманітні сервіси для проведення конференцій в режимі реального часу. Насамперед, мова велась про можливість використання для читання лекцій та проведення практичних занять сервісів Google Meet, WebEx Meetings, Zoom Meetings. На засіданні кафедри обговорили також технічний аспект використання вище наведених технологій.

     Разом з тим, окрім освітніх питань, на засіданні кафедри були розглянути й інші поточні питання. Зокрема, обговорювалось різні міжнародні проекти, до участі у яких могли б долучитися науково-педагогічні працівники кафедри. Розглядалися результати наукової роботи співробітників кафедри. 

    

 

 
Ольга Кулинич,
доцент кафедри аграрного, земельного

 

та екологічного права ім. акад. В. З. Янчука
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook