Студентка факультету ветеринарної медицини Настя Мар’янська: «Карантин – це не канікули»

4 квітня 2020 року
     Студентка 3 курсу 5 групи факультету ветеринарної медицини Настя Мар’янська, перебуваючи вдома у м. Боярка, Київської області, освоює ветеринарну медицину дистанційно.

 

  • Що для Вас карантин?

     – Карантин – це не канікули, особливо для мене, та й для інших студентів. Приходиться адаптувати до дистанційного режиму навчання. Добре, що на платформі «Еlearn» викладачі факультету ветеринарної медицини розробили електронні навчальні курси всіх дисциплін. Це забезпечує студентів достатньою кількістю інформації, необхідної для самостійного навчання (лекції, лабораторні роботи, самостійні завдання, тести) та дозволяє оволодіти необхідними знаннями і закріпити вивчений матеріал.

  • Як у Вас проходить дистанційне навчання?

     – По 4 години кожного дня я заходжу на електрону навчальну платформу «Еlearn» і вирішую поставлені завдання. Крім того, я читаю літературу, дивлюся наукові фільми, спілкуюся з одногрупниками онлайн, де обговорюємо різні завдання з предметів. Якщо мені щось не зрозуміло, телефоную викладачам та отримую консультацію.

  • Чи важко Вам засвоїти дисципліни, які зараз вивчаєте, дистанційно?

     – Теоретичний матеріал досить легко засвоюється дистанційно. А ось практичний, звичайно, важко засвоїти без перебування на факультеті. Навчання на лікаря ветеринарної медицини потребує практичної підготовки, тож надіюсь, що після закінчення карантину ми дистанційний матеріал закріпимо практично.

  • Чим ще Ви займаєтеся підчас карантину?

– Під час карантину, окрім навчання, я читаю художню літературу, відвідую он-лайн музеї. Крім того, гріх не виділити час для ігор зі своєю дитиною.

  • Що побажаєте студентам факультету ветеринарної медицини на карантині?

     – Саме головне – здоров’я. Крім того, активно проводити час: займатися дома спортом, дивитися чудові наукові фільми, яких, до речі, чимало по ветеринарній медицині, відвідувати онлайн музеї. Знання це сила! І наостанок хочу подякувати всім викладачам факультету ветеринарної медицини за консультації дистанційно. З нетерпінням чекаю закінчення карантину, щоб вернутися в стіни рідного факультету і закріпити свої здобуті знання практично.


     Всім здоров’я!

Розмову провів старший викладач кафедри
хірургії і патофізіології ім. акад. І. О. Поваженка
Тарас Савчук 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook