ВЛАДИСЛАВ ГАВРИЛЬЧЕНКО ОБИРАЄ СПЕЦІАЛЬНІСТЬ «ГАЛУЗЕВЕ МАШИНОБУДУВАННЯ»

3 квітня 2020 року

 

     Випускник Великоснітинського закладу загальної середньої освіти І -ІІІ ступенів, Владислав Гаврильченко планує здобути вищу освіту в НУБіП України, на факультеті конструювання та дизайну. Адже, сьогодні Агросектор є однією з Топ-5 галузей економіки, які першими в Україні прийматимуть зарубіжних інвесторів. 

     Розкажіть про себе кілька слів, будь ласка.

 - Я проживаю в селі Велика Снітинка, Фастівського району, Київської області, навчаюсь в 11-му класі Великоснітинського ЗСО І-ІІІ ступенів.

C:\Users\Администратор\Desktop\Карантин звіти\Засунько карантин\IMG_20200327_172132_414.jpg

     Звідки дізнались про НУБіП України?

     Про НУБіП України я знаю давно, адже в нашому селі знаходиться відокремлений структурний підрозділ університету – ВН НУБіП України «Великоснітинське НДГ ім. Музиченка», де проходять практику студенти, також є гуртожиток. А ще був день відкритих дверей в НУБіП України – ми разом з однокласниками приймали участь у зустрічі з ректором  С.М. Ніколаєнком, зустрічалися з деканом факультету З.В. Ружилом та заступником декана О.А. Марусом

     Також, була організована екскурсія до лабораторій і аудиторій факультету конструювання і дизайну. Дужа вразили унікальні навчальні лабораторії таких відомих фірм, як «ЕЛЬВОРТІ» та «КUHN» в яких встановлені навчально-дослідні стенди для вивчення сільськогосподарської техніки та технологій.

      Дуже корисною була також екскурсія до лабораторій кафедри надійності техніки, де викладачі та майстри виробничого навчання продемонстрували роботу обладнання, яке використовується для забезпечення навчального процесу. В лабораторіях кафедри зацікавили стенди ТОВ «МАНН+ХУММЕЛЬ ФТ УКРАЇНА» з конструкції та обслуговування фільтрів сучасної техніки.

Що підштовхнуло Вас обрати саме цю професію? 

Звичайно, в якійсь мірі, я прислухався до поради батьків. Впевнений, що майбутній фах дасть змогу реалізувати мої професійні амбіції. Окрім цього, до нашої школи приходили викладачі університету і запрошували вступити до НУБіП України.

Як і більшість молоді я досить багато часу проводжу в соціальних мережах, заходжу на сайт університету. Мене приємно вражає організація дистанційного навчання в НУБіП України в умовах карантину, що підтверджує правильність вибору навчального закладу.

Розкажіть про Ваші захоплення.

Мені подобається малювати та створювати графічні зображення різних виробів, проте, найбільше хочеться вдосконалити свої навики у програмуванні та конструюванні.

 Тож, мій вибір – факультет конструювання та дизайн спеціальність «Галузеве машинобудування».

 

Розмовляв Андрій Засунько,

асистент кафедри надійності техніки


 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook