Дистанційне навчання продовжується. Застосовуємо нові інструменти

1 квітня 2020 року
кафедра економічної теорії
 

 

Дистанційне навчання продовжується. Застосовуємо нові інструменти

 

Для підвищення якості дистанційного навчання викладачі кафедри економічної теорії використовують зручний інструмент для проведення он-лайн зустрічей із студентами за допомогою програми для відеоконференцій Zoom. Програма дуже зручна для використання, оскільки дозволяє запланувати зустріч викладача із студентами, демонструвати презентації, робити записи на дошці та багато іншого.
Зокрема Бутенко В.М. за домогою цієї програми уже проводить лекції та практичні заняття із студентами економічного факультету та факультету інформаційних технологій. Запланована он-лайн лекція із студентам ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження.
Упродовж зустрічі із студентами було розглянуто виконання домашнього завдання. Викладач вказала на помилки студентів та пояснила алгоритм вирішення практичних завданнь.
Також під час занняття було розглянуто та пояснено незрозумілі для студентів моменти теоретичного матеріалу, який студенти вивчали самостійно.
Приємно було спілкуватися із студентами, відповідати на їх питання. Нажаль, не всі студенти приєдналися до відео конференції, але всі, хто бажає має можливість отримати консультацію, пояснення, пораду стосовно освоєння навчальних дисциплін навіть дистанційно.
 
Віра Бутенко,
доцент кафедри економічної теорії

 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook