Організація дистанційного навчання з фізичного виховання для студентів 1 – 2 курсів НУБіП України

31 березня 2020 року
НУБіП України

Колектив кафедри фізичного виховання підготував умови дистанційного навчання на період карантину для студентів 1-2 курсів НУБіП України.

Умови викладені на сайті НУБіП України на сторінці: Кафедра фізичного виховання / Навчальна робота - інформація для дистанційного навчання

пряме посилання https://nubip.edu.ua/node/1299/2

 

Кожен студент навчальної групи 1 – 2 курсів має ознайомитись з цими умовами. Уяснити поставлені завдання. Ознайомитись з інформацією підготовленою викладачами кафедри фізичного виховання для студентів для виконання цих завдань (презентації, відеороліки, зразок реферату).

Власні роботи студенти пересилають викладачу який проводить практичні заняття з фізичного виховання з групою. Перелік викладачів, їхні контактні адреси, перелік навчальних груп студентів також розміщено на сторінці Навчальна робота.

Загальні вимоги до кожного студента.

 

1.         Практичний блок. Розробити комплекс фізичних вправ, зняти відеофільм (на телефон) з власним виконанням цього комплексу (розмір 3-5 хв, не менше 8 вправ) переслати до 17.04.2020 року відеофільм викладачу.

 

2.         Теоретичний блок.

Виконати один тест (із запропонованих) одного з видів спорту і надіслати викладачу для перевірки до 10.04.2020 року. Теми тестових завдань в рамках однієї групи можуть повторюватися не більше 3-х разів.

Зробити реферат з обраної теми (із запропонованих) і надіслати викладачу для перевірки до 15.04.2020 року. Теми рефератів в рамках однієї групи не можуть повторюватися.

Викладачі контролюють теми тестових завдань і теми рефератів за датою отримання виконаної роботи від студента.

 

З питань виконання завдань підтримуйте контакти з викладачем групи.

 

Микола Костенко

завідувач кафедри фізичного виховання

гуманітарно-педагогічного факультету

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook