Викладачі ФВМ пройшли навчання щодо користування можливостями платформи WebEx для проведення онлайн конференції «Наукові дослідження для органічного бізнесу. Тваринництво заради ґрунту»

31 березня 2020, 10:49

Очевидними є глобальні виклики та зміни у світі, на які треба свідомо, оперативно та відповідально реагувати.
У зв'язку із погіршенням епідеміологічного стану у світі та оголошенням ВООЗ пандемії короновірусу – ми не можемо проводити масові зібрання, щоб не піддавати ризику здоров’я один одного, однак аграрний сезон не може чекати закінчення карантину.  І науковці також не відпочивають, а готуються надати найактуальнішу інформацію, новітні розробки та поради фермерам для підвищення ефективності органічного виробництва.

2-4 квітня 2020 року відбудеться Міжнародна науково-практична конференція «Наукові дослідження для органічного бізнесу. Тваринництво заради ґрунту», яка пройде онлайн 4 квітня http://organicukraine.org.ua/congress/2020/#d3p1 ) в рамках IV Міжнародного Конгресу Органічна Україна 2020 (http://organicukraine.org.ua/congress/2020/ ). 

Спікери вже готують презентації по анонсованим темам, які будуть розміщені на сайті,а також стануть основним робочим матеріалом для онлайн трансляції конференції. Необхідні для аграрного сектору блоки будуть проведені в ОН-ЛАЙН режимі з використанням форматів відеоконференцій та вебінарів.

26 березня 2020 року, спікери пройшли навчання щодо користування онлайн інструментами, які будуть використовуватись для проведення Конгресу Органічна Україна 2020.

Впродовж двох годин науковці і практики знайомились із можливостями платформи WebEx (Конгрес Органічна Україна буде проводитися саме на цій онлайн платформі).

У програмі навчання було розглянуто:
16.00 - 16.15 - Вступне слово та представлення учасників тренінгу – Олена Березовська, президент, Громадська Спілка «Органічна Україна»
16.15 - 16.25 - Вступне слово - Наталія Прокопчук, координатор органічного компоненту, швейцарсько-українська програма “Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України”

16.25-17.25 - Презентація інструменту для проведення вебінарів та спільної роботи CiscoWebEx - Микола Прокопчук, IT-експерт
17.25 - 18.00 - Питання/ відповіді/ інтерактив /тестування інструменту
18.00 - Завершення заходу.


 

Тренінг проводився ГС «Органічна Україна», ТОВ «Органік стандарт» в рамках швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України», що фінансується Швейцарською Конфедерацією та впроваджується Дослідним інститутом органічного сільськогогосподарства (FiBL, Швейцарія) у партнерствііз SAFOSO AG (Швейцарія).

Отже, команда організаторів ГС «Органічна Україна» та факультету ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України, іноземні та вітчизняні експерти докладуть усіх зусиль щоб інформація, яка анонсована по програмі Міжнародної науково-практичної конференції «Наукові дослідження для органічного бізнесу. Тваринництво заради ґрунту» в рамках Конгресу Органічна Україна 2020 була підготовлена у максимально доступному вигляді, структурована та розміщена на сайті конгресу БЕЗКОШТОВНО!
Робота аграрного сектору України під час карантину – це продовольча безпека для усіх нас! Органічне тваринництво, на сьогодні, є одним з пріоритетних напрямків аграрного виробництва. На сьогодні є і державна, і донорська й інформаційна підтримка напрямку органічного виробництва.
Пора перезавантаження! Органічні продукти допоможуть нам зміцнити імунітет та поліпшити власне здоров’я та здоров’я наших рідних, а органічні технології дозволять зберегти для нащадків наше довкілля, і зокрема нашу українську землю.

4 квітня, ОН-ЛАЙН

Програма за посиланням: http://organicukraine.org.ua/congress/2020/
Реєстрація на он-лайн Конгрес Органічна Україна 2020 за посиланням: https://organicukraineonline2020.ticketforevent.com/


Кучерук М.Д.
В.о. завідувача кафедри ветеринарної гігієни ім. проф. А.К. Скороходька, кандидат ветеринарних наук, доцент, модератор конференції

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook